Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zneuctili památku jeho manželky: Muže na pohřbu naštval hluboký dekolt nebožky

Autor: dce, uá - 
10. února 2016
19:59

Bylo to trapné! Tak se ohradil proti práci pohřební služby pan Zdeněk Souška z Očihova. Jeho manželce Ivetě (†42) totiž na pohřeb oblékli kostým s extra hlubokým výstřihem. A to nebylo všechno...

Kromě nevhodného oblečení si pan Souška stěžoval i na fakt, že podle něj byla vidět i plena, kterou musela jeho žena ke konci života nosit. Navíc začali pracovníci pohřební služby odnášet květiny ještě před koncem obřadu. A ani místo umístění rakve při obřadu nebylo zrovna vhodné.

Pan Souška odmítl doplatit poplatek za pohřeb, který v roce 2012 podle něj služba zpackala. „Bylo to trapné, poškodilo to její památku,“ popsal obřad. Jenže teď na něm firma vymáhá zbytek nezaplacených peněz soudně.

„Jsem v Podbořanech u všech pohřbů. Dávám si pozor, aby bylo vše v pořádku. Na pohřeb paní Souškové si po obřadu, ani později, nikdo nestěžoval,“ uvedl majitel pohřební služby František Barák.

Ten také odmítá, že by nebožce byla vidět plena – jde prý jen o záhyb deky, kterou se mrtví přikrývají. Faux pas s květinami vysvětlil tak, že si je příbuzní chtěli vzít s sebou. Doplnil, že Zdeněk Soušek s nimi nekomunikoval, pohledávku proto, stejně jako v jiných případech, předali právníkovi k soudnímu vymáhání. 

Paní Iveta zemřela na rakovinu děložního čípku. Z její smrti rodina vinila jejího gynekologa, který nemoc včas neodhalil. Podle státního zástupce ženu nevyšetřoval důkladně. Za tři roky jí neudělal cytologické vyšetření. Podle manžela jí doporučoval jen koupele z bylin, které ale nepomáhaly. Když ji konečně poslal do nemocnice, bylo už pozdě. Celý případ stále řeší soud, gynekologovi hrozí až 6 let za mřížemi.

U soudu skončí i celá věc okolo pohřbu a nezaplacených faktur. Na soud se obrátily obě strany, ale protože pan Soušek nezaplatil poplatek, soud jeho podání neřešil. V nejbližších dnech se u soudu tedy bude projednávat dlužná částka za pohřeb.

ellenic ( 11. února 2016 09:03 )

Tak měl manžel připravit dlouhé kalhoty a rolák, chápu jeho bolest, ale jaké donesete oblečení zesnulému, v takovém ho potom uvidíte. Pánovi se spíše nechtělo vše zaplatit, tak to teď řeší, po 4 letech. Že neříkal nic hned po pohřbu .

candle ( 10. února 2016 22:21 )

No, nechci zlehcovat úmrtí té paní, ale ona byla ta, která nechodila na prevenci a tři roky? Pro mě nepřijatelné. A že by měla pohřební služba takové andelicky? Prostě blbost. Kdo si jaké oblečení do pohřebního ústavu donese, takové dostane. Celý je to podivny.

bravotango ( 10. února 2016 21:29 )

jo dekolt ? to aby si mohla zapíchat i po smrti vole

majojo ( 10. února 2016 21:24 )

Pán holt na tom úmrtí chce něco trhnout, ale je tak blbej, že to nečdokáže.

honzazchaloupky. ( 10. února 2016 20:26 )

piš si co chceš, idiote

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání