„Asi to bylo osudem, dali nás na jeden pokoj, pokoje byly po dvou. Začaly jsme si povídat a hned ten den to zajiskřilo,“ vysvětlila Bohdana, která chodí do práce, vydělává peníze, zatímco Marcela je ženou v domácnosti.

Bohdana si přeje, aby Marcela co nejvíce odpočívala a nikam nechodila. Obě ženy jsou do sebe šíleně zamilované, dokonce v srpnu loňského roku uzavřely registrované partnerství. Ani jejich soužití ale není jen růžové.

„Hádáme se málo, když tak jen kvůli maličkostem. Máme se rády, jsme na sobě závislé. Já tedy asi víc než moje žena, jsem žárlivá. Jsem i nervózní v práci, že nemůžu být s ní doma, proto chceme vyzkoušet být od sebe,“ vysvětlila Bohdana důvod, proč se přihlásila do Výměny manželek. Uvidíte na TV Nova už dnes večer.

Romana (32) a Milan (41) z Mostu

Manželé spolu žijí osm let. Mají spolu Davida (6) a Matyáše (3). Pomocná kuchařka má ještě Dominika (12) z předchozího vztahu. Rodiče se nemohou shodnout na výchově dětí, Milan je podle Romany příliš tvrdý. V podstatě se úplně odcizili, skladníkovi vadí, že jeho žena tráví víc času se svým telefonem.

Fotogalerie
6 fotografií