Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kamarádka zmizelé matky čtyř dětí: Ať se přizná, že ji zabil, zaútočila u soudu na Paura

Autor: uá - 
18. ledna 2016
14:54

Výslechem dalších svědků pokračoval v pondělí v Lounech soud s Pavlem Paurem (40) ze Slavětína obžalovaným za to, že svou manželku Janu (33) ještě před jejím záhadným zmizením týral. Všichni potvrzovali, že se manžela bála a že si na násilí z jeho strany často stěžovala.

„Nemůžu ho ani vidět. Ať se přizná, že ji zabil, ví to všichni,“ řekla Janina kamarádka Jitka K. Pavel Paur na to nijak nereagoval, jen se pousmál. To, že mezi manželi docházelo ke konfliktům, potvrdila i bývalá přítelkyně Janina bratra. Uvedla, že jim Jana často telefonovala, že ji manžel zbil. Plakala, měla na sobě modřiny. Vypovídal také chirurg, který Janu ošetřoval. Řekla mu, že ji manžel zbil. Prý jí věřil, zranění tomu odpovídala.

Soud chce vyslechnout ještě tři svědky. Rozsudek by měl padnout na konci února.

Zmizela před svým výslechem

Jana Paurová zmizela v noci na 3. února 2013. Večer předtím byla podle manžela opilá, proto ji poslal spát. Ráno prý už byla pryč. Na následující den přitom byla předvolána na policii, kde měla vypovídat o svém týrání. Tam už ale nedorazila. Pátrání po ní je dosud bezúspěšné.

ninga ( 18. ledna 2016 20:42 )

To víš, někteří tvoji spolupindíci prostě patří za mříže.

pavel215_klafunda ( 18. ledna 2016 17:06 )

Tobě stojí myšlenkové pochody, debile. To je všechno, co ti může stát.

juuuhele ( 18. ledna 2016 16:48 )

A taky zjistit jestli někde v okolí nebyl otevřený hrob. Třeba leží dva v hrobě a nikdo si toho při pohřbu nevšiml. Trochu hlíny na ni a z těch co opravdu pohřbívali si ničeho nevšiml.

moiaza ( 18. ledna 2016 16:46 )

Nevysí? Snad nevisí, ne? Ale jinak jako obvykle. Samá moudrost.

amaliana ( 18. ledna 2016 16:45 )

asi těžko - jde o vraha, jeden z jeho synů bydlí u prarodičů, protože u psychiatra řekl že se otce bojí, že je donutil v noci zakopat maminku, od té doby je chlapec psychicky na tom hodně špatně. Takž když ho chceš bránit nesmyslama, tak jsi buď Pour sám, nebo jeho kámoš co s ním taky tu hlínu udupával...asi tak

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání