Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Sebevražda skokem z pražského orloje? Pád natočily kamery

Autor: venu, David Malík - 
12. ledna 2016
21:37

Poklidný úterní večer na Staroměstském náměstí přerušila tragédie. Z ochozu Staroměstské radnice skočil muž. Byl na místě mrtvý. Jestli šlo o sebevraždu, nebo o nadšeného turistu, který se příliš nakláněl, není jasné. 

Strašná tragédie se stala v úterý asi o půl deváté večer. Z věže Staroměstské radnice spadlo na chodník tělo. Podle mluvčí pražské záchranky Jiřiny Ernestové se jednalo o muže, který měl okolo třiceti let. To se, bohužel, nedalo určit s větší přesností, protože tělo bylo po dopadu příliš zdevastované. Policie tak bližší informace k případu teprve zjišťuje.

Ve večerních hodinách bývá na Staroměstském náměstí a hlavně kolem Staroměstské radnice, kam se turisté chodí dívat na orloj, velké rušno. Na videu z turistických kamer, které jsou namířeny přímo na radnici, je vidět, že na místě, kam tělo dopadlo, zrovna nikdo nestál, což by se dalo považovat za zázrak. Stačilo málo a tragédie si mohla vyžádat více obětí. Turisté, kteří stáli poblíž na tragickou událost, však jen tak nezapomenou. "Oh my God (O, můj bože)," je slyšet anglicky na videu, jak lidé křičeli zděšením a šokem.

Varování: Záběry nejsou vhodné pro děti, mladistvé a osoby slabší povahy.

Video Pád muže z ochozu Staroměstské radnice. - reprovideo Earthcam.com
Video se připravuje ...

 

Byli jste svědky tragédie? Ozvěte se nám na email tip@blesk.cz.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání