Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Smrt cestou z koncertu: Maminku (†27) dvou malých dětí smetl černý mercedes

Autor: venu - 
18. prosince 2015
17:52

To budou velmi smutné Vánoce. Mladá maminka Ivana Boldišová (†27) z Kmeťoviec zemřela, když šla z koncertu oblíbené kapely Horkýže Slíže. Srazilo ji auto. Po sobě zanechala dva malé syny.

Šla z koncertu oblíbené slovenské kapely Horkýže Slíže. Na kraji cesty ji srazil černý mercedes. I když jí kolemjdoucí přispěchali ihned na pomoc, do příjezdu záchranářů svým zraněním podlehla. Mladá maminka Ivana Boldišová byla na koncertě od 18 hodin. A už ve 20.30 ji srazilo auto.

„Měla sice dva malé chlapce, ale ráda se bavila, vždyť byla ještě mladá. Těšila se na Vánoce. Je to šok a velké neštěstí,“ uvedl cas.ck bratranec mrtvé Ivany. Ta byla svobodná. Syn Leonard žil u ní a Samko u svého otce.

„Lea si teď bude muset vzít její bratr,“ dodal. „Šla se bavit a večer mi přišli policisté oznámit, že ji srazilo auto a je mrtvá,“ uvedla smutně matka Ivany. Příčinou nehody byla tma, mlha a také to, že na sobě Ivana neměla žádné reflexní prvky, díky kterým by byla na silnici lépe vidět.

„Bylo už po koncertě, asi šla na autobus. V tom počasí ji řidič asi neviděl, protože neměla žádné reflexní prvky. Po nárazu ji to odhodilo do příkopy, kde se jí kolemjdoucí snažili pomoct. Oživovali ji i policisté a hasiči, než přijela záchranka, ale vše bylo marné. Zemřela asi hned, jak ji srazilo auto,“ prozradil svědek z místa nehody.

„U nebohé chodkyně bude zjišťováno požití alkoholu při pitvě. Ve věci započalo trestné stíhání za přečin usmrcení,“ uvedla policejní mluvčí Božena Bruchterová.

gabi50 ( 19. prosince 2015 10:04 )

Zkuste toto, to je taky "výživné" http://inwo.webnode.cz/news/vaclav-havel-je-dokonaly-symbol-falesne-a-pokrivene-mora lky-nasi-spolecnosti-/

gabi50 ( 19. prosince 2015 10:01 )

Řidič samozřejmě má jezdit tak, aby nikoho neohrozil, ale na druhou stranu ani řidič není všemocný. Kolikrát se mi stalo, že chodec jde ve tmě oblečený jako černá můra a není pomalu na krok vidět, to pak ani řidič nemůže dělat zázraky. I chodci by měli myslet a vzít si ve tmě do ruky alespoň malou baterku, aby byli vidět. Žádný řidič nepřejede nikoho úmyslně, ale když jde někdo po silnici jako černá Máry, je to u mne nezodpovědná dylina

4858 ( 18. prosince 2015 20:37 )

Přecece to prase je řidič-s tím se musí umět žít.....

moiaza ( 18. prosince 2015 20:15 )

Jako máma dvou dětí už mohla mít rozum. A jít večer za tmy po silnici bez baterky nebo reflexních prvků je sebevražda. Občas se jdu k večeru proběhnout a musím běžet kousek po silnici. Vždy si beru jak baterku, tak svítící reflexní pásek. Pokud možno, uhýbám až na samou příkopu. Když člověk nemá v sobě pud sebezáchovy, je to pak těžké. Chudáci děti.

pavel215-evzen-02 ( 18. prosince 2015 18:31 )

Tady si můžete stáhnout malý soubor PDF, kde se dočtete skutečnou pravdu o Václavu Havlovi a jeho kumpánech: http://uloz.to/xVB7thHG/obcan-havel-pdf Stojí to za to.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání