Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zatáhl ji do křoví a pořezal nožem: Cizince v Praze zadrželi policisté

Autor: dce - 
4. prosince 2015
13:00

Policisté zasahovali ve čtvrtek v noci v Praze na Slovance. Cizinec zde měl brutálně napadnout ženu a pořezat ji. Policisté ho naštěstí chytili téměř okamžitě.

Křik, který se ozýval z křoví nedaleko zastávky Štěpničná na Praze 8, vyděsil několik kolemjdoucích natolik, že zavolali policii. „Policisté, kteří na zastávku dorazili za tři minuty od nahlášení případu, na místě našli přepadenou zraněnou ženu, která byla v šoku. Ta jim sdělila, že před okamžikem byla napadena neznámým mužem, který ji násilím odvlekl do křoví, kde ji pořezal nožem na ruce a uloupil jí mobilní telefon a peníze,“ uvedl policejní mluvčí Jan Daněk.

Žena zvládla útočníka popsat a sdělit směr, kterým prchal. Muže policisté chytili nedaleko hlídaného parkoviště jen kousek od místa útoku. Našli u něj jak ukradený mobil, tak i 300 korun, které ženě rovněž vzal.

Také měl u sebe nůž, jimž ženu pořezal na ruce. Navíc se třiačtyřicetiletý lupič ze Slovenska k přepadení přiznal a uvedl, že je závislý na heroinu, na který se snažil loupeží sehnat finanční prostředky,“ doplnil mluvčí.

Zločinec je navíc známá firma – byl již trestán za majetkovou trestnou činnost, za kterou už byl odsouzen na 16 měsíců do vězení s odkladem.

vi3ol ( 4. prosince 2015 19:00 )

 Basa je na léčbu závislosti ta nejlepší instituce..aspoň doufám..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání