Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Exkriminalista Doucha o taxivrahovi: Prozradil, kdo nabídl odměnu za jeho dopadení?!

Autor: ljš - 
5. listopadu 2015
19:24

Ví se jen, že ho chytili! Policie i státní zastupitelství zatím případ taxivraha komentovat odmítají, bývalý elitní kriminalista Josef Doucha však přece jen prozradil detail z vyšetřování. Řekl, kdo podle něj nabídl odměnu za zabijákovo dopadení.

Doucha pro ČT24 popisoval, jak v podobných případech probíhá vyšetřování. Prozradil například, že se kriminalisté obracejí na veřejnost až v momentě, kdy vyčerpají všechny své prostředky sloužící k pachatelově vypátrání.

Poté přišla řeč na statisícovou odměnu, kterou nechal vypsat tajemný dárce. „Já se nedivím pražským taxikářům, že měli obrovské obavy, že se něco může stát jim, a tím pádem měli obrovský zájem, aby ten pachatel byl co nejdřív dopaden a oni mohli klidně vykonávat svoji práci. Takže to je případ od případu a ohledně této záležitosti si myslím, že to bylo celkem pochopitelné,“ řekl Doucha.

Poté do studia přišel mluvčí Asociace koncesionářů v taxislužbě Daniel Tarljovský, kterého se moderátorka hned na Douchova slova zeptala. „Jestli mohu mluvit za asociaci, tak asociace ne. Asociace odměnu nenabízela,“ řekl se šibalským úsměvem.

„Víte tedy o tom, že někdo jiný z vaší branže, z kolegů tu odměnu nabízel?“ nedala se reportérka. „No, nebudeme to komentovat,“ mlžil Tarljovský a nepřímo tak potvrdil Douchova slova. Dodal, že vlastní verzi toho, kdo a proč jejich kolegy zabil, taxikáři neměli a ani se sami nepodíleli na vyšetřování. „S policií jsme spolupracovali jen v rámci otázek, které nám pokládali, nijak zvlášť jsme sami nepátrali,“ dodal.

 

llan ( 6. listopadu 2015 07:26 )

Tvl, zrovna jsem to chtěl napsat. Tohle neni vaření z vody, to je vaření z destilky.

honza54.. ( 6. listopadu 2015 06:51 )

A vrah Mrázka běhá po svobodě. tím se policie nechlubí a na příkaz zhora nehledá

karlos2611 ( 5. listopadu 2015 22:32 )

Nadpis článku jako prase, ale v článku lautr nic. V Blesku jste fakt stále častěji vypatlanější. Když nemáte co psát, tak to alespoň nedávejte jako hlavní zprávu

frantacizek ( 5. listopadu 2015 22:11 )

oni jsou tak vypatlaní od výstupu z dělohy matky, nesváděj to na metanolovou aféru.

frantacizek ( 5. listopadu 2015 22:08 )

 no měl stínat ty, co vobíraj lidi a ještě by dostal 28.10. na Pražském hradě od Milouše metál je to všecko jedna verbež

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání