Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Vrazi z Horusic stále unikají: Policie hledá svědky mezi fanoušky

Autor: hra - 
26. října 2015
09:50

Policie stále nezná pachatele brutálního loupežného přepadení rodinné firmy z 16. září. Obrátila se proto nyní s žádostí o pomoc na sportovní fanoušky, kteří mohli něco zahlédnout.

„Předpokládáme, že desítky hokejových fanoušků se mohly auty vracet po utkání České Budějovice – Slavia Praha z Budějovic směrem na Tábor a jet kolem Horusic. Uvítáme každou informaci ohledně pohybu osob či odstaveného vozidla v okolí této jihočeské obce,“ vyzval sportovní veřejnost policejní mluvčí Jiří Matzner.

Každá maličkost je pro kriminalisty důležitá, stačí jen co nejdříve zavolat 158. Policie vytvořila kvůli vyšetřování mimořádně brutálního útoku speciální tým složený z nejlepších kriminalistů. Ti už prověřili desítky osob včetně řady podnětů od lidí. Nic z toho ale neposunulo vyšetřování dál. Nemají žádnou stopu ani po pachatelích, ani po voze, kterým odjeli.

Co se stalo 16. září

Maskovaní násilníci vtrhli večer do malé rodinné firmy HF moto na okraji obce Horusice na Táborsku a přepadli 7 lidí. Svázali je a některé na místě téměř ubili železnými tyčemi k smrti. Sanitka odvezla 4 těžce zraněné, z toho dva starší muže v kritickém stavu. Zakladatel firmy František H. a jeho švagr později v nemocnici zemřeli. Násilníci vzali peníze a odjeli. Jestli zamířili k rakouské hranici, nebo do vnitrozemí teď zjišťuje policie.

chicitta ( 26. října 2015 12:43 )

 to je hrůza co se to dnes děje , rodina se snaží aby měla v chodu firmu která vznikla díky koníčku a takto dopadne já doufám že ty šmejdy chytnou .. škoda že neexistuje zákon je pak předat pozůstalým a kamarádům zesnulých asi by z nich moc nezbylo jsem pro to aby byl opět zacveden trest smrti ...........

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání