Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Dívka (19) na Ostravsku uškrtila novorozenou dceru. Její partner vedle spal

Krkavčí matka na snímku z Facebooku.
Krkavčí matka na snímku z Facebooku.  (Autor: Facebook)
Autor: ljš - 
23. října 2015
11:49

Promyšlená vražda, nebo laktační psychóza? Devatenáctiletá dívka porodila v noci ze středy na čtvrtek ve Frýdlantu nad Ostravicí dceru, okamžitě ji ale usmrtila.

Když na ženu přišly porodní bolesti, nezavolala bohužel záchranku ani neprobudila svého přítele. V tichosti porodila zdravou holčičku, nemilosrdně ji ale zabila.

„Uškrtila ji a schovala do skříně. Zjistil to muž, když se vzbudil. Volal na tísňovou linku, ale dítě už se zachránit nepodařilo,“ uvedl zdroj serveru iDnes.cz.

Podle něj žena zřejmě jednala pod vlivem laktační psychózy. Zda tomu tak bylo, nyní vyšetřuje policie. Podle kamarádek nikomu neřekla, že byla těhotná. 

Říkala, že přibrala a že se jí to nedostalo do boků, ale do břicha. Nikomu neřekla, že je těhotná,“ řekla TV Prima jedna ze spolužaček. Přítel na dotaz ohledně osudu miminka reagoval agresivně. „Chcete tady všichni facku, mám vás zabít?“ řval na všechny strany.

"Krajští kriminalisté ženu obvinili dnes z vraždy osoby mladší než 15 let. Hrozí jí až dvacetiletý trest či doživotí. Policisté také prostřednictvím státního zástupce požádali soud o vzetí obviněné do vazby," řekla mluvčí moravskoslezské policie Zlatuše Viačková.

stařec ( 23. října 2015 16:04 )

Frýdlant nad Ostravicí není na ostravsku,ale v bezkydech Jinak tu bestiji okamžitě popravit!!

ellenic ( 23. října 2015 14:44 )

Hned po porodu laktační psychóza , tohle asi těžko. Promyšleně nejspíše věděla, že dítě hned usmrtí. Nesmírná lítost holčičky , která byla ženou, která ji porodila zavražděna. Nemohu použít označení matka, protože tohle matka neudělá, jen mrcha.

milithmad ( 23. října 2015 14:11 )

 Moc bych chtěla další dítě. Bohužel se nedaří. Na první jsme čekali 5 let. Nechápu tu, která toho byla schopna. Jak mohla?

lalia ( 23. října 2015 13:34 )

To je neuvěřitelné co se děje,to není normální.Stává se to často.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání