Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Rodiče ubodal, těla pak rozjezdil autem a zapálil: Mladíkovi hrozí doživotí

Autor: ČTK ljš - 
7. září 2015
12:28

Vlastní rodiče brutálně ubodal a jejich těla pak zohavil k nepoznání. Policie třiadvacetiletého mladíka obvinila z vraždy vietnamských manželů, jejich těla byla nalezena ve čtvrtek v lese na Rokycansku.

Mladík, který je podle informací Blesk.cz synem zavražděných manželů, se nejprve v prodejně pohádal s otcem a potom jeho i matku, která přišla manželovi na pomoc, ubodal.

„Muž se k činu doznal, v případě odsouzení mu hrozí až dvacetileté vězení nebo výjimečný trest,“ uvedla mluvčí pražské policie Iveta Martínková. 

Manželé byli pohřešováni od středy. Během pátrání se policisté dostali až na Rokycansko, kde v lesním porostu nalezli těla muže a ženy bez známek života. Případ převzali kriminalisté prvního oddělení pražského krajského ředitelství, kteří zadrželi podezřelého mladíka. „Ten po výslechu, při kterém se kriminalistům k činu doznal, putoval přímo do vazební věznice,“ dodala Martínková.

Otřesný je také způsob, jakým se mladík těl rozhodl zbavit. Podle serveru Krimi Plzeň je rozjezdil autem. „A to takovým způsobem, že došlo k oddělení částí těl. Následně měl mladý muž místo zapálit a nakonec své krvavé dílo zakrýt větvemi a z místa odjet. Této verzi, která je samozřejmě zatím policií oficiálně nepotvrzená, bohužel nasvědčuje i fakt, že v pátek dopoledne měla být na místě nalezena i jedna z chybějících končetin,“ píše server.

karllos.dc ( 7. září 2015 13:48 )

Asi už ho nechtěli živit Šme*jdi vietnamský

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání