Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Únos úspěšné manažerky: Tihle muži jezdili jejím autem

Autor: ljš - 
20. října 2015
12:31

Slehla se po ní zem! Rodina manažerky Jany Svobodové (46) stále nemá nejmenší tušení, kde se žena, která zmizela před třemi měsíci, nachází. Policistům se ale podařilo zjistit, že jejím vozem jezdí dva neznámí muži! Firma, v níž zmizelá pracovala na vysoké pozici, nabízí milion korun tomu, kdo je pozná.

Soukromá firma, pro kterou Svobodová pracovala, tak navýšila původní odměnu na dvojnásobek. Získat ji může každý, kdo poskytne konkrétní informace, které jednoznačně povedou k jejímu vypátrání.

„Kriminalisté zároveň zveřejňují fotografii vozidla pohřešované, které neprodleně po zmizení hledané ženy používají dva, pro kriminalisty zatím neznámí, muži. Zmiňovaná odměna je určena také tomu, kdo tyto osoby pomůže kriminalistům jednoznačně identifikovat,“ vysvětlil policejní mluvčí Tomáš Hulan a dodal, že takový svědek samozřejmě může počítat s absolutní anonymitou.

„Poznatky k tomuto případu, tedy jak k pohřešované Janě Svobodové, tak oběma mužům zachyceným na fotografii, mohou pozorní spoluobčané kriminalistům předat prostřednictvím telefonních čísel 777 716 403, 976 826 462 (záznamník) nebo prostřednictvím linky tísňového volání 158,“ žádá mluvčí.

Jana Svobodová zmizela ve středu 15. července. Naposledy byla viděna, když odjížděla od masérského salonu v pražských Holešovicích směrem do práce. Pak už její pohyb zachytily pouze dopravní kamery, a to na několika místech v Praze. Večer bylo její vozidlo zachyceno naposledy v okolí Jihlavy.

 

janice.havlice ( 20. října 2015 13:25 )

....ubožáci.. ..kdybyste si tyhle chytrý žvásty radši nechali pro sebe.. ..a to, že tyhle kecy tady blesk.cz nechává, taky o něčem vypovídá..

kuromrd ( 20. října 2015 13:03 )

asi s tím kombíkem jela pro matroš na stavbu

koko365 ( 20. října 2015 13:01 )

 Ta fotka s těma chlapama je tak neostrá a nepovedená že když by ta fotka vyšla v blesku a popisek by tvrdil že za volantem je Jarda Jágr tak tomu budu věřit

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání