Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vysokoškolák z Prahy se dvakrát pokusil o sebevraždu: Kvůli rozchodu s přítelkyní

Vysokoškolák Prahy se dvakrát pokusil o sebevraždu: Kvůli rozchodu s přítelkyní
Vysokoškolák Prahy se dvakrát pokusil o sebevraždu: Kvůli rozchodu s přítelkyní  (Autor: Policejní deník)
Autor: dce - 
14. října 2015
11:53

Nejdříve se opilý pokusil zabít v autě, podruhé se chtěl předávkovat. A vše kvůli dívce. Mladý student z Prahy totiž neunesl rozchod a chtěl svůj život demonstrativně ukončit.

Teprve třiadvacetiletý mladík se pokusil už dvakrát spáchat sebevraždu. Poprvé 6. října po rozchodu se svou milou. Hned brzo ráno se opil a ve svojí škodovce vyrazil na objížďku mezi Statenicemi a Velkými Přílepy.

Rozhodl se ukončit svůj život nárazem do stromu. Na poslední chvíli si to ale rozmyslel a strom autem minul jen kousek. Vůz ovšem vylétl do pole a po sto metrech skončil na střeše. S 1,17 promile alkoholu v krvi skončil v nemocnici. 

Netrvalo ani týden a vysokoškolský student napsal své přítelkyni, že se jde zabít. V batohu si nesl lahev alkoholu a prášky. „Rodina mladíka nám oznámila, že nikomu nebere telefon. Protože vznikla důvodná obava o jeho život, vyrazila na místo naše policejní hlídka. Policistům se podařilo kontaktovat dívku, která byla s mladíkem v kontaktu,“ řekl podle serveru novinky.cz policejní mluvčí Jan Daněk.

Mladíka nakonec našla bývalá přítelkyně s kamarádem poblíž Lysolajského údolí a okamžitě kontaktovala policii. Vůz i s mladíka se sebevražednými sklony zablokovaly policejní vozy a mladík se dobrovolně vydal lékařům. Po vyšetření skončil na psychiatrii.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání