Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Feťák mučil svoji přítelkyni: Musela stát po krk v ledové vodě

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: čad - 
8. října 2015
16:03

Drogy stojí za brutálním mučením mladé ženy z Jihlavy. Tu její drogově závislý přítel (32) nutil stát nahou po krk v ledové vodě řeky Jihlavy.

"Muž ženu zbil už letos v květnu. Ta utrpěla řadu zlomenin, které však zdůvodnila v nemocnici svým náhodným pádem," uvedla policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Také žena se potýká se závislostí na drogách. O uplynulém víkendu trýznitel přítelkyni bil kabelem a kopal ji do hlavy. Na břehu řeky Jihlavy ji donutil svléci oděv, který pak naházel do řeky. Nahou ženu zahnal do vody, kde musela zůstat stát.

"Když zbitou a vystrašenou prosící ženu pustil nakonec z vody ven, nechal náhodného chodce k ní přivolat lékařskou pomoc," líčila policejní mluvčí. Zraněnou a prochlazenou pacientku pak záchranáři převezli do jihlavské nemocnice.

"Ve středu kriminalisté na již v minulosti trestaného muže podali návrh na vzetí do vazby. Obviněn byl z loupeže, ublížení na zdraví, výtržnictví a vydírání," bilancovala sled trestných činů trýznitele policejní mluvčí Kroutilová.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání