Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Požár auta v Náchodě: Muž v něm zapálil přítelkyni! Uhořel ale sám

Autor: ČTK ljš - 
29. září 2015
19:58

Partnerská hádka v autě před náchodskou nemocnicí skončila brutálním pokusem o vraždu, který nepřežil sám útočník. Ten se ve voze hádal se svou přítelkyní (57), zdravotní sestrou, a během konfliktu ji zapálil!

"Při požáru osobního auta Ford Escort v Náchodě v úterý ráno jeden člověk na místě spolujezdce uhořel, řidička utrpěla vážné popáleniny. Policie případ vyšetřuje jako podezření z pokusu o vraždu," řekla mluvčí policie Hana Klečalová. Auto vzplálo asi v 06:00 v Purkyňově ulici u náchodské oblastní nemocnice.

Sedmapadesátiletá řidička s autem couvala od transfuzní stanice a podle svědků při tom troubila, volala o pomoc a žádala o přivolání policie. "Svědkyně si všimla, že ve vozidle začalo hořet. Auto pak samovolně narazilo do plotu," uvedla mluvčí.

Totožnost mrtvé osoby policie zjišťuje, pro zjištění příčiny její smrti byla nařízena pitva. Podle policie by s největší pravděpodobností mělo jít o muže, který byl partnerem řidičky. Tu zdravotníci převezli na specializované popáleninové centrum pražské vinohradské nemocnice.

Hasiči k požáru vyslali dvě jednotky. "Při příjezdu první jednotky na místo události byla jedna osoba, která utrpěla popáleniny, v péči záchranářů a personálu nemocnice. V hořícím osobním vozidle zůstala osoba, kterou se již nepodařilo zachránit," uvedla mluvčí hasičů Martina Žahourková. Hasiči vrak auta uhasili.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání