Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Policista ubil podle obžaloby miminko: Chtěl jsem ho zachránit, hájil se

Policista Pavel S. (29) u Krajského soudu v Plzni
Policista Pavel S. (29) u Krajského soudu v Plzni  (Autor: Foto Blesk - Zbyněk Schnapka)
Autor: zb - 
22. září 2015
14:15

Policista Pavel S. (29) ze služebny v Karlových Varech – Rybářích může jít až na 16 let do vězení. Podle obžaloby měl zmlátit kojence tak, že zemřel.

Případ teď začal rozplétat Krajský soud v Plzni. „Dceru družky opakovaně udeřil do hlavy. Tím u ní došlo ke krvácení do mozku. Musel si být vědom, že lebku má křehkou a může jí ublížit,“ řekl státní zástupce Martin Rykl.

„Dítě udeřil do bříška a poranil mu břišní stěnu. V důsledku zranění začalo dítě zvracet, zvratky vdechlo, dusilo se, to způsobilo poškození mozku a vedlo k jeho smrti,“ dodal Rykl.

Policista vinu odmítá. Modřiny na těle děvčátka vysvětluje tím, že si je udělala sama při hraní. Také říká, že dítě chtěl zachránit. „Dusila se zvratky. Utřel jsem jí bradičku a třikrát ji rukou poplácal po obličeji. Bouchl jsem ji i do bříška, abych z ní dostal kaši, kterou snědla. Začal jsem ji resuscitovat, masíroval jsem jí srdíčko a 9krát jsem ji udeřil mezi lopatky,“ hájil se Pavel S.

Záchranáři odvezli Adélku do nemocnice, kde po 12 dnech zemřela. Její matka Petra K., která je s Pavlem S. teď v 5. měsíci těhotenství, se přítele zastávala. „Malé se dělaly modřiny už dříve. Pavel se k malé choval vždy hezky a mně pomáhal,“ uvedla Petra K.

 

akko ( 22. září 2015 17:49 )

No jestli mu tohle nekdo zbasti...Normalni a inteligentni clovek vi,jak zachazet a starat se o miminko...Ty jeho vymluvy dokazuji jen to,ze si je vedom co udelal a ted se jen vykrucuje...Trapak...Do basy s nim at si uzije...Tam maji poldy radi...

typos ( 22. září 2015 17:10 )

o paterčatech se nesmí ošklivě psát,většinou ani k diskusi nedojde

y1xcvbnm ( 22. září 2015 16:03 )

 U paterčat uz odstranili diskusi. Neví někdo proč????

kraken.666 ( 22. září 2015 15:34 )

Nežer tolik ty blekoHOVNA ty vejvare z blešího HOVNA! Běž se radši proběhnout ven .. tvýmu sádlu to prospěje !

bum-bec-bum ( 22. září 2015 15:12 )

Po 12 dnech zemřela v nemocnici, no tak to asi ne na následky toho dušení, ne? To je nějaká blbost. V nemocnici dítě neprohlédli nebo co? To zvracelo celých 11 dní a nemocnice nic nedělala? Nebo co? Kuwa to je zase článek, kde se člověk dozví kulový.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání