Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pohřešovaná česká podnikatelka se zabila na Slovensku: Měla autonehodu

Pohřešovaná podnikatelka z Pelhřimovska zemřela při nehodě na Slovensku
Pohřešovaná podnikatelka z Pelhřimovska zemřela při nehodě na Slovensku  (Autor: TV JOJ)
Autor: ljš - 
16. září 2015
16:19

Přišli o mámu a manželku a zřejmě se nikdy nedozví proč. Podnikatelka z Pelhřimovska zmizela za záhadných okolností a o den později ji našli mrtvou v troskách vozu, který se střetl s kamionem na Slovensku. Nikdo z její rodiny ale nechápe, co za hranicemi dělala.

Rodina začala paní Dobroslavu (†54), která na Vysočině vlastnila benzínku, pohřešovat v neděli večer, když bez vysvětlení odjela z domova. Žena o sobě nedala nijak vědět a nezvedala telefony.

O den později bohužel přišla tragická zpráva. Ukázalo se, že podnikatelka odjela z neznámých důvodů na Slovensko, kde se kolem 23. hodiny večer střetla při předjíždění ve velké rychlosti u obce Kysucký Lieskovec s kamionem. Ten auto odmrštil na autobus a to pak skončilo v příkopu.

Žena bohužel neměla nejmenší šanci nehodu přežít. „Začal jsem brzdit, ale už se nestihla přesunout na druhou stranu. Chytila mi celou levou stranu,“ popsal TV JOJ nehodu řidič kamionu.

Případ pohřešované Dobroslavy tak bohužel skončil tragicky. Další hledanou podnikatelkou je Jana Svobodová z Prahy, která je v policejním pátrání už dva měsíce. Její rodina však nadále věří, že se žena najde živá a zdravá.

bizon_pepa ( 3. listopadu 2016 22:26 )

Mila, prijemna a jn trosku bezohledna, kdyz to napali do nekoho jineho.

gabafu ( 17. září 2015 09:52 )

Paní jsem znala osobně. Milá, příjemná, v minulosti se léčila na psychiatrii, tak že asi sebevražda. Upřímnou soustrast všem!

bizon_pepa ( 16. září 2015 22:44 )

Ba Slovensku se jezdí velmi rychle vždy a všude.

jerry ( 16. září 2015 21:17 )

A nebo ta hodná, věřící, děti milující živnostnice jela uzavřít obchod na velice výhodné dodávky benzínu, či nafty. Člověk nikdy neví.

abvydavatelstvi ( 16. září 2015 21:13 )

Na Slovensku si lidé mysli že spáchala sebevraždu.... v tom úseku kde k nehodě došlo je 70 km/hod....a ona jela velmi rychle... z auta zůstala jenom placka... Možná byla hodná a věříci ...ale v podnikání s benzinkou mohla mít vypalniky na krku... kteří ji třeba vyhrožovali.. a už to dal neutahla... Tihle grazli jsou velmi nebezpeční a neberou ohled na nic... člověk neví co má dělat ..jak se zachovat...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání