Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Z Krče utekla žena s nakažlivou nemocí: Neviděli jste nemocnou Bulharku?

Policisté pátrají po ženě se silně nakažlivou nemocí, která utekla z krčské nemocnice.
Policisté pátrají po ženě se silně nakažlivou nemocí, která utekla z krčské nemocnice.  (Autor: Policie ČR, Profimedia)
Autor: dce - 
1. září 2015
13:13

Bulharka s velmi vážnou nakažlivou chorobou utekla Thomayerovy nemocnice už v pátek. Policisté po ženě intenzivně pátrají, problémem ale je, že nemají žádné její kontaktní údaje. Neviděli jste ji?

Krátce po půlnoci v pátek ženu hospitalizovali se silně nakažlivou tuberkulózou v Thomayerově nemocnici v Praze. Žena ale asi po dvanácti hodinách utekla. Při hospitalizaci bohužel neposkytla žádné kontaktní údaje, tudíž policisté neznají ani adresu jejího bydliště.

Nemají dokonce ani její telefonní číslo, spolu s faktem, že žena pravděpodobně nemluví vůbec Česky, to celou situaci velmi komplikuje. Podle některých informací se žena bude snažit opustit Českou republiku. „Nicméně dokud tato domněnka nebude relevantně potvrzena, musíme pracovat s tím, že se stále zdržuje na našem území,“ uvedl policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Pokud jste ženu viděli, nebo s ní dokonce přišli do přímého kontaktu, ozvěte se na policii a vyhledejte lékařskou pomoc.Při kontaktu s touto ženou totiž hrozí vysoké riziko nákazy,“ dodal Hulan.

gabreta ( 1. září 2015 15:55 )

Kdybych ji náhodou viděl, tak ji pošlu do Parlamentu na sváču!!

laco ( 1. září 2015 14:48 )

Nechce sa mi verit, ze je nieco take mozne v r. 2015.... Ta osoba mala byt umiestnena do karanteny s ostrahou. Teraz bude sirit vysoko nakazlive a tazko liecitelne ochorenie medzi ludmi. Je to nieco ako biologicka zbran. Za toto niekto nesie zodpovednost. A ten niekdo by malbyt minimalne prepusteny! Priiserne nieco!!

tajna1509 ( 1. září 2015 14:24 )

 jooo to v Havirove lezel clovek prubezne 3 roky na internim oddeleni s tim ze ma rakovinu a on mel otevrenou plicni tuberu hmmmmm bych mohla vypravet zabili ho tamni lekari spatnou lecbou a to byl na RTG plic v tunelu vsude vsude a vidite 3 roky chodil s tuberou cest havirovskym doktorum

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání