Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

„Nevíte, jak uvázat kravatu?“ ptal se pár hodin před tím, než ho sejmulo auto!

Autor: dce - 
19. června 2015
18:25

Neuvěřitelnou smůlu měli Jaroslav P. a David O., dva mladíci, kteří teprve včera dodělali školu. Když si jeli pro výuční listy po středeční úspěšné závěrečné zkoušce, narazil do nich opilý řidič BMW. Oba mladíci skončili s těžkými zraněními v nemocnici.

Ještě ve středu se klepali strachy ze závěrečných zkoušek svého učňovského studia. Jaroslav se jen pár hodin před zkouškou ještě kamarádů na Facebooku ptal, jak správně uvázat kravatu. Nervy pracovaly na plné obrátky!

Jaroslav i David zkoušky ale zvládli s přehledem. Slavili a radovali se s ostatními spolužáky. V pátek ráno je čekalo slavnostní předání výučních listů. Tam už ale mladíci nedorazili...

V pražském Radotíně jejich mazdu totiž doslova smetlo černé BMW, které řídil opilý muž. I jeho spolujezdec byl pod vlivem – oba nadýchali přes dvě promile! Dva zranění mladíci skončili ve vinohradské nemocnici. Jeden z nich se středně těžkými, druhý s těžkými zraněními včetně otevřené zlomeniny nohy. Podle jeho spolužáka hrozí dokonce i amputace. "Jeden má přijít o nohy," řekl mladík TV Nova.

nojasne ( 20. června 2015 03:05 )

Zrušit koně !!! Víte kolik lidí bylo dříve ušlapáno splašenými koňmi ? A kolik lidí zemřelo po pádu s koně při práci, cestování nebo rekreaci ?

majojo ( 19. června 2015 23:46 )

A chlapci si jeli pro výuční listy po flámu mazdou....

ingmarie ( 19. června 2015 23:05 )

 Mladíky tedy známe a kdo byli ti 2 opilci v BMW?to je tajné?

lunatic ( 19. června 2015 21:16 )

V tak obsáhlém článku bych očekával i zmínku o tom,zda ti mladíci již skutečně mají v držení ty výuční listy .

andorea ( 19. června 2015 19:43 )

Dýchali oba, protože ani jeden se nechtěl znát k tomu, že řídil.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání