Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Mladíci si jeli pro výuční list: Smetli je opilci v BMW

Autor: ljš - 
19. června 2015
10:31

Chybělo jim jen pár set metrů a mohli si užívat slavnostní předání výučních listů v nedalekém kulturáku. Do auta, ve kterém na ceremoniál jeli, ale čelně vletělo BMW, které řídil namol opilý muž. Místo oslav tak mladíci skončili v nemocnici.

K nehodě došlo krátce před půl osmou v ulici Zderazská v pražském Radotíně. Černé BMW se vysokou rychlostí řítilo ulicí, náhle vjelo do protisměru, kde čelně narazilo do auta, ve kterém jeli mladí učni ve věku 20 a 21 let. Ti si měli v nedalekém kulturním domě za pár okamžiků převzít výuční listy.

„Oba mladí muži utrpěli vážná vícečetná poranění. Museli být zaintubováni a v umělém spánku byli převezeni na ARO motolské a Ústřední vojenské nemocnice,“ uvedla mluvčí pražské záchranky Jiřina Ernestová.

Do nemocnice převezli i posádku vozu BMW, ta ale utrpěla jen lehčí zranění. „Muži ve věku 34 a 38 let byli odvezeni do vinohradské nemocnice k chirurgickému ošetření,“ doplnila Ernestová. Podle informací Blesk.cz nadýchali oba přes dvě promile. Případ vyšetřuje policie.

zlymikes ( 19. června 2015 15:02 )

Dva opilci v černém BMW - no já si černou představuji trochu jinak, no ale budiš. A k těm soudcům - znám soudkyni. Když má službu kvůli zadržení a vzetí do vazby, tak se rozhoduje mezi právem a možném následném ohrožení svých dětí, kdyby se chtěl dotyčný lotr někdy mstít. A to právo zpravidla prohraje.

verka1 ( 19. června 2015 13:26 )

bohužel je to tak.

arnosthakl ( 19. června 2015 13:11 )

Pan Abdallah Bin Sa'id Al-Bishi by mel okamzite obdrzet zakazku !

gogo ( 19. června 2015 12:43 )

Každý druhý soudce ho za nějaké všimné jistě pustí. Soudce se dnes nikomu nemusí zodpovídat a hladovost po mamonu u taláru stále roste. Viz šaškárna s Nagyovou..

jity ( 19. června 2015 12:41 )

Tak to stojí za houno i ten táta, když kluka blba nechá svým autem jezdit. Pokud otec neví, že jeho kluk je na trávě, tak je ještě větší blbec než myslíte.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání