Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Anděl a hyena. Jedna dívka Hrůzu zachraňovala, druhá ho okrádala

Autor: ljš - 
23. března 2015
08:58

Na jedné straně lidská hyena, která se neštítila zraněného v bezvědomí okrást, na straně druhé anděl, který mu zachránil život. Napadení zpěváka Michala Hrůzy na ostravské Stodolní ulici má krom útočníků ještě další dvě aktérky.

Mladá Ostravačka ještě není ani plnoletá, ale chová se lépe než mnozí dospělí. Přestože v okamžiku zpěvákova napadení stála opodál, když ho Patrik K. složil k zemi, neváhala a běžela rychle k němu. Právě ona jako první zavolala záchranku a pravděpodobně právě jí vděčí zpěvák za to, že se mohl vrátit do života.

Její kroky u soudu vyzdvihla jak právní zástupkyně zpěvákovy rodiny Iveta Végsöová, tak státní zástupce David Bartoš. Podle nich dívka pomohla v nejdůležitějším okamžiku a zachovala se velmi správně.

To se ovšem nedá říct o její vrstevnici, která využila situace, kdy se přítomní snažili zpěváka zachránit, a okradla ho. Hrůza totiž před napadením držel v ruce telefon, hrozil totiž útočníkům, že na ně zavolá policii. Když ho jeden z nich srazil ranou pěstí k zemi, vypadl mu telefon z ruky a válel se opodál. A dívka si ho odnesla.

Policisté ji ale velmi rychle vypátrali a obvinili ji z krádeže. Nepříliš chytrá zlodějka telefon totiž používala a volala z něj.

Video U soudu zaznělo, jak napadli Hrůzu: Nejdřív facka, potom rána do obličeje - Ivana Žáková
Video se připravuje ...

luckabendyska ( 23. března 2015 18:30 )

ta holka co Michala okradla je blbka a ta druhá se zachovala správně že šla hned Michalovi pomoct- já bych udělal taktéž. ještě předtím bych zabránila aby se Michalovi nic nestalo i kdybych to měla schytat já.

antiall ( 23. března 2015 15:35 )

 Tak ještě nejsou ty ženský tak ztraceny je to pade na pade.

vodnar69 ( 23. března 2015 12:19 )

 Inu, to mate tak - nekdo krade telefony, jiny krade clanky. Oboji si rika o radny kopanec do... Minimalne pod timto "clankem" by mel byt "autor" nahrazen za "opisovac" nebo "zlodej". http://ostrava.idnes.cz/dve-divky-prvni-hruzu-zachranovala-druha-zpevaka-v-bezvedomi-okra dla-12b-/ostrava-zpravy.aspx?c=A150323_045427_ostrava-zpravy_jog#utm_source=sph.idnes&utm_medium =richtext&utm_content=top6

namhal ( 23. března 2015 11:36 )

Cikánka. Atˇ žije na věčné časy KSČ a cenzura.

japos22 ( 23. března 2015 11:36 )

Mně to připadá logické, raději ten pěkný mobil schovat, aby ho třeba někdo neukrad - znáte přece lidi

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání