Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Opilec se sekerou zdemoloval hospodu! Hostům vymlátil zuby

Autor: lm, Zbyněk Schnapka - 
15. února 2015
11:15

Pět zraněných a poničený interiér restaurace v Lestkově na Tachovsku. To je výsledek nedělního řádění osmatřicetiletého opilce, kterému se nelíbilo, že už mu hospodský nechce nalít.

Neodbytnému hostovi se nelíbilo, že hostinský chtěl lokál nad ránem zavřít. Skočil si proto do auta pro sekeru a do hospody se vrátil.

„Začal s ní mlátit kolem sebe hlava nehlava. Nešlo o to, že by rozbíjel jen nábytek, ale sekal po nás,“ tvrdí Josef Šarközi (18), který v lokále pomáhal výčepnímu. Útočník popíjel v hospodě ještě se třemi známými.

„Nejsou to místní. On to byl strašný magor. Když se opil, i jeho kamarádi se ho báli,“ říká jeden z hostů Jan Batěk (23). Útočník rozmlátil celou hospodu, i když se se ho místní štamgasti snažili zpacifikovat. „Hlavně jsme se bránili. On po nás šel stále sekerou. Jeden z nás má zlomenou čelist, další rozbitou hlavu a další třeba roztržené obočí,“ dodává Batěk.

Na místě zasahovaly osádky tří sanitek. „Dva zraněné jsme odvezli do nemocnice ve Stodu a dva do Plzně,“ uvedla Lenka Ptáčková z plzeňské záchranky. Byli pomlácení, měli vyražené zuby a rány po těle,“ dodala pro server Novinky.cz dispečerka záchranné služby Lenka Ptáčková.

"Oznámení o napadání sekerou v hospodě v jedné obci na Tachovsku obdržela policie v 4:00," upřesnila policejní mluvčí Hana Kroftová. Policisté útočníka zadrželi a převezli na stanici. Útočník skončil v policejní cele. Podle policie měl v krvi skoro dvě promile. Za jeho řádění mu ohrozí obvinění z výtržnictví, poškození cizí věci a pokusu o těžkou újmu na zdraví.

vvogh.t ( 16. února 2015 10:41 )

kumda sem kumda tam kumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda tamkumda sem kumda

vvogh.t ( 16. února 2015 10:37 )

mr dko!

vvogh.t ( 16. února 2015 10:36 )

hahahahahahahahahahahaha KLON >>>>tak nejlepší léčba klonu je udělat si dvacetpět nicků jako to mám já a hloupý klon vám přitakává hahahahahah

salto ( 16. února 2015 08:40 )

Kdyby hostinský provozoval hospodu nonstop, tak by se nic nestalo

jozefe ( 15. února 2015 17:19 )

A proto nechodím na pivo jak vidím jak se každý chvástá Navyšuje se jak kout všechno umí všude byl, a na druhy děn ani neví co mluvil. Typicky Čech.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání