Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Děda rozmlouval vnučce vztah s agresorem: Násilník ho ubodal!

Autor: shp - 
30. ledna 2015
14:13

Svůj 23letý trest se snažil zmírnit dovoláním k Nejvyššímu soudu, ale marně! Soud ho smetl ze stolu s tím, že je naprosto správný. Jaroslav Kafka byl odsouzen za to, že ubodal dědu své někdejší přítelkyně. Za to, že se jí snažil vztah s agresorem rozmluvit.

Krvavý útok na důchodce se odehrál v červnu 2012 v Koněšíně na Třebíčsku. Odsouzený se nejdřív opil ve zdejší hospodě, pak se vydal do domu své expřítelkyně, aby si spor se staříkem vyříkal.

Rozespalý děda se ho marně snažil vyhodit ze dveří. Po líté hádce vytáhl Kafka nůž a začal do staříka bodat hlava nehlava. Během chvíle mu stihl uštědřit 15 ran do hlavy, krku a zad. Tím ale jeho brutální řádění neskončilo! V amoku se vrhnul i na staříkovu družku, která se přišla podívat, co se to děje. I tu chladnokrevně ubodal.

Příbuzným se nelíbilo, že chodí s jejich vnučkou, hodně totiž pil. Věděl, že se v domě spí, bylo zhasnuto, přesto bouchal na dveře a dobýval se dovnitř. Když byl z domu vykazován, neodešel a místo toho zaútočil,“ konstatoval v rozsudku senát brněnského krajského soudu, který Kafku odsoudil, podle webu Novinky.cz.

Pak upravil místo činu, aby to vypadalo na loupežné přepadení. Podle znalců má tendenci po domnělé křivdě požadovat odplatu, reaguje nepřiměřeně a vztekle,“ stojí dále v rozsudku. Vrah před soudem ustavičně tvrdil, že se ničeho nedopustil. Usvědčily ho až testy DNA.

univerzalnizena ( 30. ledna 2015 22:42 )

ninka64 ( 30. ledna 2015 15:14 )

Na některé případy vražd, tady moc chybí trest smrti, proč ho máme 23 let živit.

ebati ( 30. ledna 2015 15:13 )

To jí brzo dojdou dědečkové. Blbý fór, já vím.

kdoasi ( 30. ledna 2015 15:01 )

Tím si nejsem jistá.Holka bude nejspíš blbá a slepá a určitě si zase najde podobnej typ.

ebati ( 30. ledna 2015 14:44 )

Vnučka už má doufám jasno.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání