Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Džihádisté usekli hlavy čtyřem křesťanským dětem: Odmítly islám!

Na trhu prodávají starší ženy, dívky i děti
Na trhu prodávají starší ženy, dívky i děti  (Autor: ČTK, EPA, Reuters)
Autor: ljš - 
12. prosince 2014
14:41

Bezmezná krutost! Čtyři nevinné irácké děti byly bez milosti popraveny poté, co odmítly zavrhnout křesťanskou víru a stát muslimy. Bojovníci ISIS jim všem sťali hlavy.

O případu čtyř křesťanských dětí, které přišly o hlavu, když odmítly vzdát se víry v Ježíše a konvertovat k islámu, informovala hlava anglikánské církve v Bagdádu.
Kanovník Andrew White, známý jako vikář z Bagdádu, utekl v říjnu z Iráku do Izraele a vylíčil, jak nebezpečná je nyní tato oblast pro křesťany.

„Lidé z ISIS těm dětem nařídili: Řekněte, že budete následovat Mohammeda,“ vyprávěl White deníku New York Post. Děti, kterým všem bylo méně než patnáct let, to však odmítly a řekly, že milují Krista.

„Všem jim srazili hlavy. Co na to říct? Můžete jenom plakat,“ řekl duchovní.

kluk.z.moravy ( 15. prosince 2014 15:56 )

Je to šílené, co se ve světě děje a je to i názorný příklad, že neexistuje ani Bůh, ani Mohamed, ani Budha, ani .... já nevím který svatý. Tohle zvěrstvo by přece nemohli žádní svatí dopustit. No a peklo, to jediné myslím existuje, ale ne někde pod zemí nebo v podsvětí, ale tady na zemi.

negomba ( 12. prosince 2014 19:28 )

...ani v nevyspělém světě. NIKDE nemají mít žádný prostor takové zrůdy. A ta naše zemička, malinká jak hořčičné zrnko je tu vítá, rozdává pozemky, nechává usazovat.. Tohle je také trestuhodné. Copak ti "nahoře" navidí, neslyší, nečtou, nezajímají se????

negomba ( 12. prosince 2014 19:20 )

Křesťani by měli povstat na celém světě..a kdo nebude uznávat Ježíše... Otočit situaci. Islámisté jsou verbeš, havěť, zloba a nenávist, krutost, jsou to zločinci největšího kalibru! Tohle člověka fakt zvedá ze židle, jací jsou, co dokáží a před ničím a nikým se nezastaví! Zastaví je vůbec někdo? Nebo je necháme zalézt do nejzašších koutů po celém světě aby si ty své zrůdnosti mohli dělat kdekoli?

kikocolek ( 12. prosince 2014 16:50 )

Neskutečný s.i.ě .... Zaknad tu pakáž do kouta a polechtat atomem.Tihle ve vyspělém světě nemají co pohledávat.

1395 ( 12. prosince 2014 16:29 )

Když to čtu mám hroznej vztek.Evropo probud se.Snad se dočkáme této rovnice; Korán = Mein Kampf

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání