Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Zabte gaye! Islámský soud nařídil homosexuála shodit ze střechy

Autor: Veronika Kynclová, lmk - 
11. prosince 2014
21:20

Vše, čím se provinil, bylo přiznání k homosexualitě. A islámský soud nařídil: Zaslouží smrt! Nejmenovaný muž je za poslední měsíc už třetím gayem, který byl zavražděn.

Zabití homosexuála si islamisté ze severu Iráku natočili na video zřejmě jako výstrahu pro ostatní. Na střeše stojí skupinka nejméně osmi po zuby ozbrojených radikálů v tmavých uniformách. Jeden popadne muže za nohy, druhý za ruce a shodí ho ze střechy nejvyšší budovy ve městě... Není jasné, zda muž svým zraněním na místě podlehl, ale pokud byl ještě živý, měli extrémisté přikázáno ukamenovat jej k smrti. Krutý trest byl vykonán den poté, co byl soudem shledán vinným z toho, že je gay. „Praktikoval anální styk, musel být shozen ze střechy,“ vysvětlili svůj brutální počin islamisté.

Trestu smrti se nevyhnuli ani další tři Iráčané, kteří byli prohlášeni za sexuální násilníky – zavraždili je a jejich zakrvácená těla pak přivázali k plotu na rohu ulice. Jeden z nich má zavázané oči, zatímco další dva mají v ústech roubík. Video bylo zveřejněno na stránkách džihádistů jen pár hodin poté, co americký Senát zveřejnil zprávu o sadistickém týrání a mučení vězňů agenty CIA, k němuž docházelo v tajných věznicích po celém světě (mezi zadržovanými jsou mj. i vězni z Iráku a Sýrie).

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

janka69 ( 3. února 2015 16:19 )

dobrý odstrašujúci príklad pre všetkých homošov

lepabrena ( 12. prosince 2014 19:07 )

Korán je totéž co tóra- starozákonní Židé také měli pro homosexuály trest smrti ukamenováním. Lidé se odlišují od zvířat tím, že se umějí ovládat. Ono by si to mnoho homosexuálů hodně rozmyslelo, kdyby byla prezentace homosexuality trestná. AIDS byla dlouhou dobu nemoc amerických homosexuálů, která se následně rozšířila do celého světa. A tvrdit někomu, že má někdo nízkou inteligenci protože nelobuje za homosexualitu? Dotaz: chcete upalovat na hranicích všechny katolické kněze a věřící křesťany? Protože homosexualita odporuje nejen koránu, ale také tóře a bibli.

milan1959 ( 12. prosince 2014 17:52 )

Atomovku na ně

1917 ( 12. prosince 2014 17:39 )

A tuto Islámskou pakáž si máme pouštět do Evropy. Prý jsme demokraté. S touto sebrankou se vůbec bedá hovořit o demokracii a Američané jsou blbci, že přiznávají svoje,mnohdy zveličené,praktiky. Ty jsou pouhé omrvinky proti tomu jak se chovají oni. Viz fotografie nejen v této příloze!!!!!!

remcal ( 12. prosince 2014 11:03 )

jerry, abyste poznal co má islám do sebe, zajeďte se tam podívat. Nemusíte být gay, stačí, abyste řekl, že neuznáváte islám. Ale na to asi žvanil na diskusích nebude mít odvahu, že? nbcz, Vy jste na tom ještě hůř, než jerry. Raději čtete zprávy o vraždách lidí, kteří za svou orientaci nemohou a pravděpodobně disponují vyšším intelektem než Vy, než abyste vypnul svůj televizor, když v něm dávají pořad s tématem o homosexuálech. Vskutku humanista. maxovskej, vy jste pravděpodobně mix těch dvou předešlých. Myslím, že pro Vás by byla nejlepší medicína ta, kterou tak štědře doporučujete gayům.

Zobrazit celou diskusi