Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Krásná blondýnka Aneta si vzala život sama: Sebevražda kvůli klukovi?!

Autor: Pavel Schuster - 
2. října 2014
05:03

Kdo připravil minulou sobotu krásnou Anetu (†23) o život?! To je otázka, kterou si klade snad celé Kladno! Nikdo nechce uvěřit verzi, že by mohlo jít o sebevraždu. Právě taková ale pravda je!

Dívka se den před tragédií vrátila z dovolené v Dominikánské republice, kde byla se svým přítelem. Ještě ten večer šla se svou kamarádkou »zapařit« do baru. „Ano, vzpomínám si na ni,“ potvrdil Blesku její účast majitel klubu Coco Uwa Vanik. Zřejmě se ale při návratu se stalo něco, co Anetě zlomilo srdce i psychiku. Podle informací Blesku se s ní přítel rozešel.

Po příjezdu do bytu v pražských Letňanech, kde bydlí Anetina kamarádka, zřejmě padla do deprese a začala si ubližovat. Zabránit tragédii se snažil i její kamarád, kterého v záchvatu také pořezala. Po dlouhé resuscitaci odvezla Anetu sanitka, svým zraněním mladá slečna ale podlehla ve vinohradské nemocnici. „Aneta byla bezva holka, hodná, milá, bezproblémová, nefetovala. Jako každý mladý si ale sem tam párty něčím zpříjemnila,“ řekl Blesku její blízký kamarád. Jenže verzi s drogami a sebevraždou nechtějí uvěřit její rodiče. „Podali stížnost a policie se tím znovu zabývá, tělo je stále na pitevně,“ řekl zdroj Blesku.

Nikdo nechce mluvit!

Aneta pracovala jako obchodní zástupce ve Cvrčovické pekárně. Možná i kvůli tomu, že je neteří jednoho z majitelů, o případu nikdo pořádně nechce mluvit. Ani sám otec. „Já vám nic neřeknu, po pravdě jste první, kdo mě kontaktoval. Nebyla tu ani policie,“ řekl Blesku. Prvotní informace totiž hovořily o úmrtí třiadvacetileté ženy, prý byla minulou sobotu ubodána sedmi ranami nožem. Později ale celý případ začal nabývat jasnějších rozměrů, světlo do něj vnesly i výpovědi lidí, kteří Anetu viděli v baru v centru Prahy, i její blízcí přátelé. Dokonce se spekulovalo o mafii a vraždě.

Mohly za to drogy?!

Podle vedoucího protidrogového centra Drop In Jiřího Presla mohly ale drogy vést k sebevraždě. Jestliže byla Aneta zdrcená z rozchodu, mohly její stav jen podpořit. „Obecně tohle dovede udělat u jedince třeba pod vlivem alkoholu v podstatě kterákoliv stimulační droga. Vede k tomu, že člověk realizuje něco, co by normálně nerealizoval. Ona ho vlastně postrčí dopředu. A to jak v kladném, tak i v záporném smyslu.“

sores ( 19. října 2015 14:27 )

Způsob vyšetřování naprosto běžný v hnus.ném Česku! prostě se na to vysra...,že. Ono koho se co netýká tak ho to ani nezajímá a nebolí. Běžný postup. Jen kdyby to byla dcerka soudce nebo politika, to by byl okolo toho frmol a tóčo!!!

pekna.potvora ( 2. října 2014 11:44 )

tak to vysvetľuje, prečo je ti fuk, že píšeš také pitchoviny

.abcd.abcd. ( 2. října 2014 11:04 )

Ty jseš hnusná! Drž radějc hubu!

kukuku ( 2. října 2014 10:16 )

Napíšeš 1 řádek a v něm tolik nesmyslů - o socialismu může vědět víc pionýr než skautík a pak mu nemůže být asi 15 let.

majojo ( 2. října 2014 10:15 )

 Jak se ocitla ve Vinohradské nemocnici, když se to stalo v Letňanech? Není Bulovka o kousek blíž?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání