Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Luxusním bavorákem zabil malou Kačenku: Prý netušil, že ji srazil

Autor: sč - 
11. září 2014
20:35

Je mi to líto. Jsem si vědom, co jsem udělal, kál se před soudem Lukáš H. (21), který v březnu srazil a usmrtil divokou jízdou školačku Kačenku P. (†13) z Hážovic, která šla zrovna do hudebky.

Mladík z Prostřední Bečvy je obžalován z přečinu usmrcení z nedbalosti. V Rožnově pod Radhoštěm, části Hážovice, jel podle znalce 110 km rychlostí a nezvládl mírnou zatáčku. „Přerazil strom, betonový sloup osvětlení a poté na chodníku srazil školačku. Ta v nemocnici zemřela,“ uvedl žalobce.

„Ten hajzl tady závodil, zavřít by ho měli až zčerná,“ řekli Blesk.cz již dříve místní lidé. Mladík tvrdil, že se mu nezdálo, že by jel nějak rychle. „V prvních zatáčkách jsem zrychlil na osmdesátku. V pravo byl štěrk, jel jsem víc ke středu a proti mně nějaké auto taky. Lekl jsem se,“ vypovídal.

„Pak se to stalo. Ale vůbec jsem netušil, že jsem někoho srazil. Uslyšel jsem nějakého pána. Křičel, že tam leží holčička. Byla pod autem,“ řekl tichým hlasem.

BMW z roku 2005, automat, který jede 250 km/hod, si údajně koupil za půjčku od otce, kterou mu měsíčně splácel.

"Kačenku o život připravil a celé rodině život zničil. Vše co přijde už nikdy nebudu prožívat radostně, protože ona u toho nebude,“ řekla její maminka Blanka. Soud byl odročen na říjen, kdy bude slyšen soudní znalec.

mitoz ( 12. září 2014 12:36 )

Zajímalo by mě, jestli mu přijde normální jezdit takovou rychlostí v obci, kde každá chyba může mít (a tady měla) fatální následky.

karmavana ( 12. září 2014 10:47 )

...kšilt od čapky nazad a hurá, plnej knedlík a třeba to dopadne. Třeba tam zrovna nebude ňákej vysypanej štěrk, nebo se tam nevyřítí plně naložená souprava nebo zdivočelý skot. To potom tento těžkej frája stojí za katafalkem jak zmoká slípka a člověk zjišťuje, že tam vlastně stojí slaboch a zbabělec.

zdrclamrdka ( 12. září 2014 06:06 )

ještě kouříš svýho tátu? blbe

zdrclamrdka ( 12. září 2014 06:04 )

nůž na soud neproneseš bezpečnostním rámem, jedině ho zkusit oddělat před budovou soudu malorážkou

jahodove_ticho ( 11. září 2014 22:49 )

Typickej zmr_dokluk. S mlíkem po bradě má pocit že s Bramborákem bude mistr světa. Topová kára, kámoši držky dole, náhon na zadek kámo, holky potečou, drifty neasi, prémiová značka, velkej masér, hlíny to má... prostě debiI co si koleduje o průser. Jsou jich bohužel plné ulice

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání