Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sebrali mu řidičák: Opilec z pomsty naboural dvě policejní auta!

Autor: ljš - 
5. srpna 2014
09:34

Musel to být šílenec! Šestadvacetiletý mladík nadýchal skoro dvě promile a policisté mu proto zabavili řidičák. Muž nijak neprotestoval, když ale opustil služebnu, zavolal na tísňovou linku a vyzval policisty na souboj. Pak jim naboural dvě auta.

Policisté mladíka ve vozidel Fiat Punto zastavili v úterý po půlnoci v Gajdošově ulici v Brně. Ukázalo se, že byl pod vlivem alkoholu a při dechové zkoušce nadýchal 1,86 promile. "Policisté muži zadrželi řidičský průkaz a převezli ho na služebnu k dalšímu šetření. Mladík s naměřenou hodnotou souhlasil a lékařské vyšetření nežádal. Po převzetí předvolání z obvodního oddělení odešel," uvedla policejní mluvčí Andrea Straková.

O tři hodiny později však mladík zavolal na tísňovou linku, že sedí v autě na mostě v Maloměřicích a že je bez řidičského průkazu. "Požadoval na místo hlídku, se kterou chce závodit. Na místo vyjeli policisté v civilu situaci prověřit, ovšem s negativním výsledkem," vysvětlila mluvčí.

Za půl hodiny však přišlo na linku další oznámení týkající se mladého opilce. Ukázalo se, že  z pomsty v Běhounské ulici nejprve úmyslně naboural do zaparkovaného policejního vozidla a vzápětí ještě čelně narazil do projíždějící hlídky strážníků Městské policie. Oba strážníci skončili v nemocnici.

"Policisté mladíka na místě zadrželi a putoval rovnou do policejní cely. Celou událost nyní vyšetřují kriminalisté. S největší pravděpodobností mladík bude čelit podezření z trestných činů ohrožení pod vlivem návykové látky a násilí proti úřední osobě," uzavřela mluvčí.

monsegur ( 5. srpna 2014 23:26 )

 Ti dnešní fízláci nic nevydrží. Buzerovat a kasírovat- to jim jde, ale když do nich někdo ťukne, končí ve špitále.

lobotom ( 5. srpna 2014 21:30 )

 A k čemu maji pistole? Proč ho okamžitě nezastřelili v sebeobraně? Používal auto jako zbraň, tak měl skončit s dírou v hlavě.

ylatouf ( 5. srpna 2014 17:24 )

Nebýt Blesku, tak se ani člověk nezasměje.Ve zločineckém státě to nemůže být jinak , zločinci jsou zákonem chráněni.

fotrpjotr ( 5. srpna 2014 11:23 )

Řidičák už nemá,tak mu maximálně budou dávat pořád dokola zákaz řízení.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání