Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

VIDEO: Vozíčkáře smetlo auto v druhém pruhu!

Video se připravuje ...
Autor: lvi - 
6. února 2014
16:11

Pražští policisté pátrají po viníkovi nehody s vozíčkářem z ledna tohoto roku. K té došlo v pondělí 27. ledna kolem 15:00 hodin došlo v ulici Janovského v Holešovicích. řidička z místa incidentu neutekla, nicméně nenechala invalidovi na sebe kontakt.

Řidič v pravém pruhu dal vozíčkáři přednost, ten vjel na přechod pro chodce, ale vozidlo jedoucí v druhém pruhu už mu přednost nedalo. Došlo ke střetu, při kterém vozíčkář utrpěl pohmožděninu nohy, a také mu vznikla hmotná škoda na invalidním vozíku. Žena z vozidla po střetu vystoupila a zřejmě se zajímala o mužův stav, bohužel na sebe však nenechala žádný kontakt a invalida zjistil poškození vozíku až později.
 
V souvislosti s touto dopravní nehodou policisté pátrají nejen po řidičce vozidla, ale také po svědcích nehody, kteří by mohli pomoci celou událost objasnit.
 
V případě, že jste byli svědky této dopravní nehody nebo k ní máte relevantní informace, kontaktujte prosím tísňovou linku 158 nebo kteroukoliv služebnu Policie ČR.

kamil_sikovny ( 1. října 2014 19:08 )

Ty nejlepší hry ZDARMA – nechybí ani pecky jako World of Tanks, sportovní Boxing Duel, skvělá antická Grepolis a spousta dalších! http://zdarma-onlinehry.cz http://zdarma-onlinehry.cz http://zdarma-onlinehry.cz

lepo ( 7. února 2014 10:00 )

Jsem i řidič i chodec jako ostatně skoro všichni. Pravdou je, že jako chodec nikdy neskáču autům pod kola, i přesto, že jsem na přechodu. Někteří chodci jsou bezohlední šílenci s představou, že i na sněhu zadupne řidič auto a to na místě zastaví .. Ať se na mne pan vozíčkář nezlobí, ale vinu vidím jednoznačně na jeho straně! Řidička ho prostě absolutně nemohla vidět! Ke střetu došlo pravou zadní stranou. Kde ho při jízdě měla vidět?? Měl by se jí omluvit a ne jí ještě nahánět za škodu na zdraví a vozíku jak proběhlo médii. Lituji tu paní, která bude mít kvůli němu problémy.

podplachetkouosoba ( 6. února 2014 19:51 )

zebrovitý přechod na silnici s 2ma pruhy jedním směrem je největší možná zvrhlost zavedená v postkomunistických státech, patrně za účelem redukce lidu. jenže jak k tomu příjdou chudáci řidiči. v civilizaci jsem si všim v této podobě pouze se semaforem.

vokurka1 ( 6. února 2014 17:26 )

SPZ jde skoro přečíst a citronů stříbrné barvy taky nebude mnoho a ke všemu z auta nevystoupila řidička nýbrž spolujezdkyně.

evita5555 ( 6. února 2014 17:24 )

Vozičkára zrejme nikto nepoučil, že keď už aj vojde na prechod, to ešte neznamená, že ho vidia všetci. Lebo je nízky a v druhom pruhu ho vidieť nemusia a ani ho v tomto prípade nevideli. Rovnako je to aj na parkoviskách, tam rodičia pustia deti po prechode samé, ale ja som už jedno skoro dorazila, lebo som ho za autom nevidela. Aj keď som na prechode tak musím sledovať premávku a nie sa rútiť a nepozrieť sa ani napravo ani naľavo. Ešte že ho nesejmul ten náklaďák a veľa nechýbalo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání