Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Žena (29) v Blansku ubodala svého přítele: Zabila jsem ho ze žárlivosti!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ljš - 
8. července 2014
15:39

Byla chorobně žárlivá a neovládla vztek. Devětadvacetiletá žena z Blanenska ubodala svého přítele (†35), ten svým zraněním ještě v sanitce podlehl.

K vraždě došlo v sobotu večer v malé obci na Blanensku. "Před osmou hodinou večer jsme přijali oznámení od zdravotnické záchranné služby, jejíž pracovníci se neúspěšně pokusili resuscitovat vážně poraněného muže, který ještě před transportem do nemocnice na následky svých zranění zemřel," uvedla policejní mluvčí Petra Vedrová.

Podle dostupných inforamací muž vykrvácel poté, co ho napadla jeho devětadvacetiletá partnerka. Policisté ji na místě zadrželi. Žena se následně přiznala, že na svého partnera zaútočila kuchyňským nožem. Motivem činu byla prý žárlivost.

"Vyšetřovatel už zahájil trestní stíhání dosud netrestané ženy pro zvlášť závažný zločin vraždy. Soudce dnes rozhodl o vazebním stíhání obviněné," dodala Vedrová.

andorea ( 8. července 2014 16:59 )

A co tím jako vyřešila?

sores ( 8. července 2014 16:12 )

Žárlivost je těžká psychická diagnóza. Člověka to psychicky stravuje a tomu dotyčnému dělá peklo ze života. I to je třeba léčit a jít s tím do poradny. Většinou žárlí zakomplexovaní jedinci kteří nemají zdravé sebevědomí. Teď půjde ženská sedět a komu tím pomohla, zničila si život,má nedostatek logického uvažování.

girasole. ( 8. července 2014 15:52 )

Na koho ted bude zàrlit

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání