Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dali jsme si kafe, pak jsem ji chytil za hlavu a podřízl, řekl vrah Elišky u soudu

Autor: sch, ljš - 
24. června 2014
10:58

Znala ho jen dva měsíce, přesto mu důvěřovala natolik, že ho pustila do svého bytu. Otec tří dětí Jiří F. (25) v něm Elišku (†21) brutálně zavraždil kvůli pouhým patnácti tisícům.

Jiří F. u soudu vypověděl, že se se zavražděnou Eliškou znal asi dva měsíce. "Sháněla nějaký notebook, já jsem jí nabídl, že známý nějaký má k prodeji, což nebyla pravda. Byla to záminka, chtěl jsem si od ní půjčit 15 tisíc," řekl u soudu. Za ty pak prý koupil drobnosti jako plínky a jídlo. Že si také pořídil novou kytaru, se pokusil soudu zatajit. Ke své smůle o tom ale psal v e-mailech s kamarády, na což soudkyně upozornila.

"Domluvili jsme se, že za ní přijdu na zastávku Albertov, kde si vybrala peníze, pak jsme šli do bytu, kde jsme byli asi hodinu. Normálně jsme se bavili, pak jsem jí řekl, že žádný známý nepřijde. Nebyla nadšená, ale ani naštvaná. Dali jsme si kafe," popsal Jiří F., co předcházelo vraždě.

Pak se Elišky zeptal, jestli by mu ty peníze nemohla půjčit, ta to ale odmítla se slovy, že se znají krátce a odešla do kuchyně. "Pak jsem chtěl peníze ukrást z kabelky, všimla si, začala na mě řvát, jestli si dělám p*del. Tak jsem jí řekl, že půjdu domů a vrátil jsem zpět ty peníze," vypověděl. "Začala nepochopitelně a nepřiměřeně křičet, chytla amok, nekontrolovatelný. Začala vyhrožovat, že mi pozabíjí děti. Co říkala už si nepamatuju. Zabiju ti parchanty. V tu chvíli jsem sáhl po noži, ale když jsem k ní přišel, byla ke mně zády," dodal.

"Pak jsem jí jednou říznul pod krkem. Chytl jsem ji za hlavu a řízl. Pak už přesně nevím. Studoval jsem spis, vím, že tam byly bodné rány, ale nepamatuju si to," popsal vraždu. V bytě pak zahladil všechny stopy a utekl domů. Neujistil se, zda je Eliška skutečně mrtvá, ani anonymně nezavolal záchranku. "Vůbec jsem nevěděl, co mám dělat," komentoval to pouze.

bohajaja ( 26. června 2014 11:01 )

Ty jsi opravdu hnusnej magor. Jdi se léčit, ty i ta jeho hnusná bába co si ho takhle vychovala. Fůůůj

zarazenyprd ( 26. června 2014 05:32 )

Snažil se zatajit, že si koupil kytaru, ale usvědčili ho.

hunh ( 26. června 2014 00:58 )

Jo? a viděla jsi jeho bejvalku jak vypadala? asi ne co? A ještě ti něco povim tu bejvalku okradl, chodil s ni v prvaku na střední a už tenkrat ho nikdo moc nemusel, je slizskej, ty jsi tak hloupá a naivní, že mu to věříš. on se to snaží jen uhrát. A ještě něco, ty jsi u toho nebyla stejně tak u toho nebyl nikdo z nás tady, takže sama nevíš jak to doopravdy bylo, ale to posouděj psychologove jestli lže nebo ne, a ja doufám, že se prokaže že lže.Já na tvým místě bych sobě i dětem zmenila jmeno a zalezla někam na hodně dlouho. To ti nevadi, že kvuli tomu budou mit tvoje děti jednou ve škole a i v životě peklo? Hergot mysli aspon na ty deti, a měj uctu k mrtvymu!!! Fakt mi je lito rodiny mrtve, a tvejch dětí, že maj tak jednoduchy a hnusny rodiče. Vubec nechapu proč ste si jich tolik pořizovali, když ste na to nebyli zabezpečený.

pavlina.fnd ( 25. června 2014 18:28 )

Panové nehci tu sice o E. mluvit špatně, ale snad mi prominete ze si neodpustim jednu poznámku...Sexuální službičky?? Nevím jak vy, ale muj chlap nemá zalibu ve slečnách co váži skoro metrak! Nebo si snad vážne myslíte že vypadala tak jak ji ukazujou? Byt chlap tak ho radsi strcim do mixeru..

marie60 ( 25. června 2014 08:37 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání