Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Manžel zabité policistky (†36): Omluva rodičů feťáka je výsměch!

Autor: ljš, jad - 
22. května 2014
15:57

Zůstal sám se dvěma dětmi. Michal Z. přišel o milovanou ženu Petru (†36), když ji při výkonu služby srazil zfetovaný řidič Josef N. (22). Jeho rodiče se pak pozůstalým sice omluvili, zvolili k tomu ale poněkud zvláštní způsob a zdrcený manžel zabité policistky to považuje za výsměch.

Rodiče viníka nehody se s tím, co způsobil jejich syn, vypořádali po svém. Na místě tragédie zapíchli do země dřevěný kříž a na něj pověsili věnec se stručnou omluvou. „Je to výsměch nám všem, kteří jsme Petru milovali. Ti lidé vůbec netuší, jak nám je a jediní, koho litují, jsou jenom oni sami,“ tvrdí Michal Z. O případné setkání s nimi nestojí.

Je přesvědčený, že to jsou právě oni, kdo nese hlavní díl viny na celé tragédii. "Do vězení by měli jít spíš jeho rodiče, kteří ho vychovali k tomu, že si může všechno dovolit,“ řekl Blesku.

Tragická nehoda se odehrála 2. května večer. Zdrogovaný Josef N. ujížděl policejní hlídce. Nedaleko Kostelce nad Labem srazil k zemi policistku Petru Z., když se snažila před jeho zběsilou jízdou varovat posádku jiného vozu. Máma dvou dětí (3, 6) utrpěla velmi vážné poranění hlavy a v nemocnici zemřela.

aronak ( 22. května 2014 22:51 )

Tak to vypadá, že se asi jedná o nějakého spratka, za kterého rodiče všechno a všude vyřídili. Vždyť on ani není schopen se sám omluvit. I když za omluvu si vdovec nic nekoupí a manželku a mámu jejich dětem to nevrátí.. Je to smutné, že přišla o život policistka, ale na druhou stranu to možná donutí zákonodárce, aby zpřísnili zákony. Pokud totiž se nic nezpřísní, tak takovýchto šílenců na silnicích bude přibývat. Pokud někdo usedne za volant pod vlivem alkoholu nebo drog, měl by být tvrdě potrestán (třeba i vězením), protože pak zapřičiní nehodu, při které přijdou o život nevinní.

morrisejko ( 22. května 2014 22:11 )

ten nemozhe mat dzeti,ved ako a čím by ich spravil pavlík?Názory uplného debilka,neuveritelné a ja som myslel,že ako tapetovač by mohol mat trochu rozumu

morrisejko ( 22. května 2014 22:08 )

pavel evo ty si ozajstný dobrý zmerd,tebe poriadne rozflákat papulu kemi

morrisejko ( 22. května 2014 22:04 )

A on to ten debilko tu omluvu neprijal,pánko velkomožný a ešte povie,že rodičia teho chalana patria do vazenia,no že sa nanho nevyjebali.Kolko policajtov zapričinilo usmrcenie nevinných ludí a oni sa dakomu ospravedlnili??? V čom bola tá policajtka lepšia ako tí nevinní zabitý policajtami?Lebo život policajta má vatšiu cenu ako uradníka,stavára,čašníka,lekára?Rodičia chalana sa zachovali velmi pekne,no debilko sa zachoval ako debilko..Vrána k vráne sa hovorí..právda??

chanel5 ( 22. května 2014 21:03 )

Proč děláš ze sebe takového blbce, moc dobře víš, že se mluví o rodičích, výchově a nezodpovědnosti. Povídej si tady sama se sebou, nemám náladu na diskutující, kteří se chodí hádat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání