Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nechtěně zavadila o zrcátko BMW a majitel jí brutálně zmlátil otce

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: rvs - 
25. dubna 2014
12:10

Zlomená čelist, nos, vyražené zuby... Jako šílenec se zachoval neznámý útočník, který na parkovišti u pražského obchodního centra brutálně zbil muže (39), který se vracel z chalupy. A to dokonce přímo před očima jeho dcery (20). To všechno jen kvůli tomu, že mu dívka při vystupování z auta strčila do zrcátka.

Bezohledný násilník, který se nezastaví před ničím. To je asi pětadvacetiletý útočník, který na parkovišti zbil řidiče oktávky.

Útok byl mimořádně surový. „Nejprve do muže strkal, poté ho ale chytil pod krkem a pěstmi a kopy nejen do hlavy ho několikrát napadl. Otec dívky si po celou dobu bránil oblast ledvin, protože nedávno podstoupil její operaci,“ popsala policejní mluvčí Jana Rösslerová. Napadený muž skončil v nemocnici. Měl vyražené dva přední zuby, zlomenou čelist a nos.

Bitka kvůli zrcátku

Násilný incident vznikl kvůli maličkosti. Dcera (20) napadeného muže totiž při vystupování z auta dveřmi oktávky zavadila o zrcátko vedle stojícího staršího BMW. „Z auta vystoupili tři muži, kteří začali slovně napadat otce dívky. Když nereagoval, jeden ze spolujezdců ho napadl fyzicky,“ popsala mluvčí.

Policie teď po útočníkovi intenzivně pátrá. „Je ve věku kolem 25 let, vysoký asi 185 centimetrů, atletické postavy. Má světlou pleť, krátké světlé vlasy a byl hladce oholený. Na vnitřní straně předloktí měl barevné tetování o velikosti asi 10 centimetrů, připomínající lebku,“ uvedla policejní mluvčí. Pokud muže na policejním portrétu poznáváte, volejte linku 158. Za napadení mu hrozí až deset let vězení.

evita5555 ( 26. dubna 2014 10:08 )

Samozrejme že nesúhlasím s takýmto brutálnym útokom. Ale....Ak má niekto 20 rokov, mal by mať aj mozog v hlave a vedieť, čo je slušnosť. Tiež mám auto sprava zľava dosekané od spoluparkujúcich, ktorí nechcene, ale bezohladne otvárajú dvere tak, že mi nimi drbnú do mojich dverí, zrkadla. Jednu babu som tiež prichytila, lebo som ešte sedela v aute a ona miesto ospravedlnenia sa na mňa len odula, že no a čo sa vlastne stalo? A ja že prevalila si mi ty krava dvere a ona, že no bóoože. No nezabili by ste ju?

xxyy ( 26. dubna 2014 00:16 )

Ty a tobě podobní jste s těma Havlovejma dětma směšní. Takoví liboví frajírci tu byli vždycky. Já mám s podobnejma agresivníma idiotama podobnou zkušenost někdy ze '75. Tenkrát neměli BMW, měli Mercedes, šlo o podobnou maličkost, akorát na mě si tak nezgustli, docela narazili a nakonec jsem měl popotahování já, jelikož to byli spratkové komunistických papalášů a bylo mi prd platný že na mě zaútočili oni přes mojí snahu o domluvení se na úhradě škody a že oni zaparkovali vedle mě tak že jsem měl problém se dostat do auta.

cynyk ( 25. dubna 2014 21:58 )

správně, koupil jsem si auto za milion a půl, aby mi ještě ten samej tejden nějakej voškrábek mohl voprejskat lak. vůbec mi nevadí, že když to budu chtít prodat tak každej škrábanec je deset tisíc dolů. a už vůbec mi nevadí, že neumí otevřít ani dveře aniž by napáchal velké škody přičemž to považuje za bezvýznamné, taky mi vůbec neva, že potom takový voškrábek vleze za volant a s podobně lehkovážnými názory třeba občas vjede do protisměru, vždyť se nic neděje je to jenom čára ... a že se protijedoucí vysekal do škarpy, aby se mu vyhnul taky neva, do zpětnýho zrcátka nekouká ty jsou přeci jen k tomu aby do nich tesal dveřma. Ale vadí mi, že když voškrábkovi taky trochu šrábnou tlamu, tak mu zrovinka tohle jediný úplně z ničeho nic přijde nějaký špatný.

montyjack123 ( 25. dubna 2014 21:50 )

 Takovy zkurvysyny veset na kandelabry a byl by pokoj.

manolla1 ( 25. dubna 2014 21:17 )

Kdo za to může ! Loutka KSČM = později velký demokrat Havel A JEMU PODOBNÍ ... řítí se vše od roku 89 do veliké ŘITI - PRD... !!! !!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání