Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zabiják taxikářů: Mladšího popravil a okradl, pak si jel pro staršího

Autor: lvi, čad - 
14. dubna 2014
14:02

Poodhalit roušku tajemství smrti dvou zabitých taxikářů, by mohla manželka staršího z tragicky zesnulých mužů Milana P. (†60). Údajně si zabiják nejdříve odvezl svou mladší oběť, kterou popravil a okradl. "Pak si dojel pro manžela," říká zdrcená žena.

Má vlastní teorii, podle které jako prvního vrah zabil mladšího z dvojice taxikářů Daniela C (†26). „Podle mne tam nejdříve přivezl toho mladšího a popravil ho. Sebral mu peníze a pak si dojel pro manžela,“ zoufala si žena.

Ta netuší, proč si zákeřný, zřejmě sériový vrah, vybral právě jejího manžela. „Netuším, co se stalo. Mám strach," svěřila se Blesku zdrcená Andrea. „Byla jsem v Praze na Policii, říkali mi, že obě auta, mého muže i toho zavražděného kolegy, našli pak v centru," vylíčila Andrea zjištění policistů.

Poslední rito

Milan P. naposledy mluvil s dcerou. Domů na Vysočinu už nedorazil. Spolu s ním byla hned druhý den na okraji Prahy asi o sto metrů dál nalezena mrtvola jeho mladšího kolegy.

„Manžel byl silný astmatik,“ prozradila v neděli Blesku jeho zoufalá manželka Andrea. „Naposledy v Praze v devět hodin mluvil s dcerou Andreou a svěřil se jí, že mu není dobře a chystá se jet domů,“ vzpomínala žena, žijící nyní v malé obci na Vysočině.

Dcera Andrea (33) prý žije v Praze v bytě po rodičích. Je po úrazu upoutána na invalidním vozíku. Byla to ona, kdo se svým otcem naposledy mluvila. Pak prý chytil osudové rito.

„Nikomu nic nedlužil, byl to dobrý člověk, který bude chybět spoustě lidí,“ tvrdí manželka. Vyloučila rovněž, že měl s někým spor. „Znala jsem ho! Ten by kvůli strachu z městských strážníků nezaparkoval, kde nemá,“ vysvětlovala Blesku.

msoooo ( 15. dubna 2014 20:14 )

Doufám že vraha policisté co nejdřív dopadnou a dostane aspoň doživotní trest, protože takoví člověk nemá co pohledávat ve společnosti a vůbec v civilizaci! A myslím si že by to nemělo trvat dlouho Praha je dostatečně monitorována kamerovými systémy snad ne?

msoooo ( 15. dubna 2014 20:05 )

cocca- tomik007: To mi chcete říct že na konec je ten vrah snad spravedliví? A nechcete mu nakonec poděkovat ještě? Jak víte že zrovna tihle dva lidé okrádaly ostatní lidi? Myslíte že člověk jen tak muže zabít toho druhého pro to čím se živí? Podle mě máte nejspíš stejně nastavený mozek a jednání stejně jako ten vrah !!!

luuciii ( 14. dubna 2014 17:03 )

cocca-ty jsi asi fakt zralej na psychiatrii..Podivej se co pises?I kdyz tobe to bohuzel ani nedojde,ptz v ty hlave nemas ani nasrano!I to by pro tebe bylo dobry,kdyby si tam mel,ale bohuzel..je mi Te lito.Jsi fakt ubozak.Tak bud frajer(ka) a jdi sam jezdit,hm?Ale ty mas nasrano v gatich a tady machrujes.To je jediny na co se zmuzes..ubozaku.

cocca ( 14. dubna 2014 16:55 )

 Tady se to asi taxikářema jen hemží.Asi už jim otrnulo

1946 ( 14. dubna 2014 16:38 )

nevím, proč by někdo vraždil 2 taxikáře, protože mu špatně účtovali cenu. Normální člověk si stěžuje. Tohle udělala srostý vrah, který se vyžívá ve vraždění lidí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání