Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pohřeb Filípka (†1 měsíc): Zemřel na zápal plic! Může za to lékařka?

Autor: rvs - 
14. března 2014
05:13

Malá bílá rakvička, záplava bílých květin a plačící rodina. Tak vypadal včerejší pohřeb Filípka (1 měsíc), který zemřel na pražské ubytovně. Demeterovi se nyní dozvěděli šokující informaci – chlapeček zemřel na neléčený zápal plic!

„Pár dní před jeho smrtí jsme s ním byli u doktorky a ta nám řekla, že na plicích žádný nález nemá. Předepsala mu jen kapky do nosu. Teď jsme se od policie dozvěděli, že Filípek zemřel na zápal plic,“ popsala Blesku babička chlapečka Zuzana Demeterová.

Rodina chce na lékařku podat trestní oznámení. „Rozhodně to budeme řešit. Kdyby ho pořádně léčila a alespoň mu předepsala antibiotika, mohl Filípek žít,“ řekl přítel paní Demeterové Petr Makuňa. Policie případ blíže nekomentuje. „Mohu pouze uvést, že k smrti kojence došlo vinou špatného zdravotního stavu,“ uvedl pražský policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Video Bolestivé loučení s Filípkem. Hráli mu dětské písničky - David Malík, Richard Veselý
Video se připravuje ...

bubliiinka ( 5. června 2014 09:30 )

přesně tak jediné romské děti co jsem tam potkala já u nás jsou z dětského domova,jinak nic

bubliiinka ( 5. června 2014 09:27 )

léčba doma ? nijak je to jejich vina

jaselka ( 14. března 2014 13:38 )

Teda Krjzinko, copk si se zbláznila? Dát 500 za postýlku!Víš, co je za 500 chlastu , nebo cigaret? a ty hned, že prej koupit postýlku!Chm.

krejzinka ( 14. března 2014 13:00 )

Pokud vím, sami přiznali, že dítě spalo mezi nimi, protože prý neměli na postýlku!! (Což je kravina,protože pěkná postýlka i s matrací se dá sehnat v bazárku i za 500,-!!) Takže ho ti mastodonti zalehli! A včil se ještě z toho snaží něco vytřískat, no hnus!! Chlapečka je mi líto, nemohl za to, do jaké rodiny se to narodil, ale možná to bylo pro něj i vysvobozením..

e.44 ( 14. března 2014 12:47 )

To zas ty cigny vymejšlej jak přijít k penězům???? Přes smrt vlastního dítěte kterou mají s velkou pravděpodobností na triku sami?????? Co to je "pár dní předtím"? To může být i týden a měsíční dítě může na zápal plic umřít i 24hodin po tom co ho dostane, pokud se na jeho zhoršený stav rodiče vykašlou a nejdou s ním okamžitě na pohotovost. Kašlali na to děcko stejně jako všechny cigny co jsem kdy znala a snažej se i ze smrti kterou sami zavinili vytřískat co se dá

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání