Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Děsivý příběh českého pedofila, který před 17 lety zavraždil chlapce a tělo hodil do jímky

Do této vodárenské jímky pedofil tělo chlapečka pohodil
Do této vodárenské jímky pedofil tělo chlapečka pohodil  (Autor: Foto Blesk - Zbyněk Schnapka)
Autor: ljš, zb - 
6. března 2014
05:25

Znásilnil a zavraždil malého chlapce. Přesto se nyní kvůli chybě soudce bez jakéhokoliv omezení pohybuje mezi námi. Blesku se navíc podařilo zjistit, že v roce 1997, kdy probíhal soud s tímto pedofilem, kdosi vyhrožoval matce oběti, že pokud bude vypovídat proti obžalovanému, budou zavražděny i její dvě zbylé děti.

Přesto se nyní bez jakéhokoliv omezení pohybuje mezi námi. Sadistický pedofilní vrah je kvůli chybě soudce navíc mimo kontrolu lékařů a může být nebezpečný. Blesk neuveřejňuje jeho jméno a bydliště, neboť jeho identifikaci zakazuje zákon o soudnictví ve věcech mládeže. V polovině 90. let znásilnil a zavraždil malého chlapce v Domažlicích, kterého znal ze skautského oddílu.

Vylákal ho tehdy na chatu svých rodičů na okraji města, kde ho znásilnil. Protože se bál, že ho chlapec prozradí, brutálně ho uškrtil. Mrtvé tělo potom naložil do zednického kolečka, přikryl plachtou a odvezl do několik set metrů vzdálené vodárenské jímky. Pak se pokusil o sebevraždu, ale náhodně procházející chatař mu v jejím dokonání zabránil.

Pachateli bylo tehdy mu 16 let, a tak dostal jen 8,5 roku. Od té doby poznal jen vězení a ústav, kde se léčil. Soudce Luboš Patzenhauer ale zapomněl prodloužit jeho ambulantní sexuologickou léčbu, která tím automaticky zanikla. Muž je tak mimo kontrolu lékařů a je zpátky v Domažlicích.

Pro rodiče zavražděného chlapečka to musí být obrovská rána. Vyšlo navíc najevo, že v roce 1997, kdy soud probíhal, někdo opakovaně telefonicky vyhrožoval matce oběti, že pokud bude dál vypovídat proti pachateli, budou usmrceny i její další dvě děti.

gabcakovamatinka ( 6. března 2014 12:12 )

Tyhle články jenom dráždí lidi....ale je to naše chyba, nejdeme do ulic vyhnat tu luzu jak to bylo třeba na Islandu! Za pochybení v takovýhle věcech by dotyčný soudce měl nést odpovědnost!!!! Lidé na vysokých postech si dělaj podle libovule a vědí že potrestáni nebudou. Mezi námi běhají pedofilové, vrazi, zloději a nic se neděje....to jsme to dopracovali v té demokracii resp. kapitalismu.

6010 ( 6. března 2014 12:09 )

Já se dost divím, že již si ho nenašel otec toho zabitého chlapce a nezlikvidoval ho.Možná že by tím ochránil ještě další případné jeho oběti, na které se tento psychopat chystá.Já bych to tak udělala bez váhání.A kde bydlí? To se dá zjistit při troše štěstí při hledání.

alyssun ( 6. března 2014 12:02 )

Tenhle pan soudce chtěl kamaráda poslat na 3 roky do kriminálu, protože se popral s feťákem, který nechtěl pochopit, že kamarád nefetuje a nemá u sebe žádné drogy. Jelikož byl feťák pod vlivem a po ráně pěstí upadl a pohmoždil si krk, tak mu pan soudce chtěl dát těžké ublížení na zdraví!!! Ještě že se kamarád odvolal! A tenhle imbecilní soudce propustí pedofila a vrha bez dohledu? No ani mě to neudivuje!

ammy66 ( 6. března 2014 11:57 )

verasum:naprostý souhlas!

renda01 ( 6. března 2014 11:29 )

Tak pokud pronesl „Měl jsem za to, že v některých případech nebylo nutno vůbec rozhodovat,“, tak je profesně nezpůsobilý soudit a měl by ho nahradit nějaký kvalifikovanější kolega.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání