Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Šimon (21) ubodal příbuznou bajonetem: Zasadil jí 44 ran kvůli neshodám v rodině

Šimonovi P. hrozí za vraždu příbuzné, kterou ubodal bajonetem, 20 let vězení
Šimonovi P. hrozí za vraždu příbuzné, kterou ubodal bajonetem, 20 let vězení  (Autor: Blesk - Ondřej Požár)
Autor: psch, op - 
8. července 2013
21:49

Chtěl se zastat strýce a vyřešit jeho spory v manželství. Proto Šimon P. (21) ubodal bajonetem svoji příbuznou, zasadil ji 44 ran. A hájil se tím, že vražda tyrana není vraždou.

Za brutální vraždu hrozí Šimonovi P. 20 let vězení. Když svoji příbuznou bodal vojenským nožem, který si letos koupil s jasným cílem, asi si myslel, že mu to projde.

„Před domem jsem ji doběhl. A zasadil jí první ránu někam k rameni. Padla na zem. Byl to zběsilý útok, bodal jsem ji nahodile do horní části těla,“ popsal Šimon chladně svůj zločin u soudu.

Nezaměstnaný vrah se neúspěšně hlásil do armády, možná si řekl, že je na čase vzít spravedlnost do svých rukou. Vraždou švagrové svého strýce chtěl vyřešit jeho neshody v manželství.

Na Lucii P. (†42) si počkal v Nováčkově ulici v Brně, kde bydlela. Při zběsilém útoku ho ale vyrušil kolemjdoucí, tak utekl a ujel autobusem. Jenže když vystupoval, už na něho čekala policie.

nezmarm ( 9. července 2013 05:58 )

Tys to ani necetla, ze? Jednak ubodal svoji pribuznou, ne stryce, a jednak by ti to nemelo byt fuk uz proto, ze to mohla byt treba nejaka tvoje pribuzna, treba dcera nebo matka. Nemysli si, ze okolo sebe nemas psychopaty. Nikdy nevis. Kdyz je ti to tak jedno, tak proc to tady vubec komentujes?

nezmarm ( 9. července 2013 05:54 )

Vypada, jako malej sprtik, takova detska tvaricka Kde se to v tech deckach bere? Takova chladnokrevnost

moiaza ( 8. července 2013 23:38 )

A tento brutální vrah má na rozdíl od obětí právo na život. Proto nesmí být popraven. Kdežto oběť právo na život neměla. To jsou naše kocourkovské zákony. Vrah dostane možná 10 let, v polovině požádá o propuštění a jedeme dál. Stálo se vůbec něco? Oběť navěky mrtvá, vrah si bude běhat vesele po svobodě. No není to krása?

tarot666 ( 8. července 2013 22:21 )

a co jako???Šimon ubodal strýce...a zítra bude benzín,nebo chleba levnější????Je mě to fuk,stejně jako kdyby umřel Kalousek

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání