Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dej sem peníze, máš 10 vteřin: Policie pátrá po tomto lupiči z Kaplice

Policie zná podobu lupiče z Kaplice, zachytila ho bezpečnostní kamera
Policie zná podobu lupiče z Kaplice, zachytila ho bezpečnostní kamera  (Autor: Policie ČR)
Autor: simao - 
8. července 2013
10:45

V jihočeské kaplici si neznámý muž nakráčel do nonstop herny - bez maskování, s velkým nožem v ruce a se slovy "Dej sem peníze, máš na to 10 vteřin, nic ti neudělám," přepadl obsluhu. Nyní po něm pátrá policie. A žádá o pomoc i veřejnost

K přepadení nonstop herny Campanula došlo v Omlenické ulici v Kaplici za bílého dne. Pachatel se totiž vydal loupit krátce po půl druhé odpoledne 29. června.

Byl sebejistý, mluvil česky, i když s přízvukem. Do podniku vstoupil bez maskování a s 25 centimetrů dlouhým nožem v ruce. Na dámské obsluze si vynutil hotovost v řádech několika tisíc korun.

K újmě na zdraví obsluhy, která se prý bála o život, naštěstí nedošlo. "Vyděšené obsluhující ženě řekl: ´Dej sem peníze, máš na to deset vteřin, nic ti neudělám´," uvedla jihočeská policejní mluvčí Lenka Kozoňová.

Po muži světlé pleti, světlých, krátce střižených vlasů a se světlým strništěm, ve věku přibližně 20 - 30 let, hubené, asi 175 - 180 cm vysoké postavy nyní pátrá policie.

Lupič byl oblečený do světle modrých riflí, bílo-šedé bundy s kapucí a zapínáním na zip, na nohou měl světlé sportovní boty a na zádech měl středně velký sportovní batoh šedomodré barvy.

marie60 ( 8. července 2013 11:41 )

 Nezdá se vám nějak přičmoudlý ? Už se ani někteří haj.zlíci nesnaží maskovat.

rumovapalice ( 8. července 2013 11:16 )

nesnáším herny, měl je tam všecky zamordovat a majitele tou kudlou vykuchat

gogo ( 8. července 2013 11:06 )

Proti Kalouskovi absolutní diletant...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání