Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Reprezentant (†33) v kickboxu se na diskotéce popral s Romy: Našli ho v příkopu!

Autor: Jaroslav Šimáček - 
9. dubna 2012
17:59

Slovenskému kickboxerovi a reprezentantu své země v tomto bojovém sportu Ladislavu Tóthovi (†33) nebyli tentokrát jeho zkušenosti z ringu příliš platné. Při bitce na diskotéce nedaleko Košic se totiž střetl se třemi muži, z nichž dva jsou dle informací TV Markíza Romové. Po bitce pak našla policie jeho tělo v příkopu.

Mrtvého kickboxera Ladislava Tótha (†33) našla policie v pondělí ráno v příkopu poblíž obce Dvorníky v okresu Košice. Podle neoficiálních informací Čas.sk se předtím vydal Tóth na diskotéku v Zádielu a je proto záhadou, jak se jeho tělo objevilo u Dvorníků a zda zemřel na následky zranění, které utrpěl při bitce na diskotéce. 

"Policie případ vyšetřuje, v současnosti není možné poskytnout další informace," sdělil slovenským médiím krajský policejní mluvčí Alexander Szabó.

Podle slov Tóthova bratra se však kickboxer Ladislav dostal do konfliktu se třemi muži, z nichž dva jsou dle TV Markíza Romové, následně ho místní dýdžej zamkl do jedné odlehlé místnosti v budově, kde se diskotéka konala, a tam ho měli útočníci surově mlátit a kopat.

Pak slovenský reprezentant a dlouholetý člen oddílu Steel Trans Kickboxing, zmizel. V pondělí ráno ho našli za nejasných okolností mrtvého.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání