Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Porodila dceru do záchodu, pak ji vyhodila z okna: Dostala 15,5 roku

Dvacetiletá Lucie V. se před krajským táborským soudem zpovídala z vraždy své narozené dcery
Dvacetiletá Lucie V. se před krajským táborským soudem zpovídala z vraždy své narozené dcery  (Autor: Vladimíra Hradská)
Autor: ČTK, oj - 
20. března 2012
15:05

Lucie V. porodila dceru do záchodové mísy, přetrhla pupeční šňůru a holčičku vyhodila z okna druhého patra domu. Doufala, že se na nic nepřijde. Mrtvé tělíčko našli policisté. Soud v Táboře v úterý rozhodl, že mladá žena stráví za mřížemi 15,5 roku.

Žena údajně porodila v bytě rodičů svého čtrnáctiletého přítele v Dražicích na Táborsku. Chlapec ale nebyl otcem dítěte. Žena prý těhotenství tajila a nikomu se nesvěřila. U soudu vypověděla, že dítě porodila na toaletě přímo do záchodové mísy a bezprostředně potom ho vyhodila z okna. Tvrdila, že se jí zdálo, že se dítě narodilo mrtvé. Podle znalců však prý novorozeně žilo. "Lituji toho, co jsem provedla," řekla obžalovaná u soudu.

Žena těhotenství tajila, jelikož se prý bála reakce svých rodičů. "Chvíli jsem přemýšlela o tom, že bych šla na potrat, ale než jsem se rozhodla, bylo už pozdě," uvedla.

Lucie V. uvedla, že se domnívala, že dítě je mrtvé Lucie V. uvedla, že se domnívala, že dítě je mrtvé | Vladimíra Hradská

Během těhotenství prý navštívila pouze dvakrát gynekologa. S otcem dítěte se záhy rozešla a loni v létě se seznámila se čtrnáctiletým žákem táborské základní školy. V bytě jeho rodičů tajně porodila.

Žena uvedla, že si myslela, že tím, když vyhodila dítě z okna, "se na nic nepřijde." Krátce po porodu však v domě v Dražicích zkolabovala. Záchranná služba ji převezla do táborské nemocnice, kde lékaři zjistili, že byla těhotná. Žena potom policistům přiznala, že dítě vyhodila z okna, kriminalisté pak mrtvé novorozeně u domu v Dražicích našli.

illis ( 20. března 2012 17:55 )

Žádné slitování s takovou mrchou . To nepřemýšlela, že když dítě nechce, že je může dát do baby boxu, k osvojení nebo prostě přijít a říct, nemohu si to dítě nechat dejte ho někomu, kdo se o maličkou postará a s láskou ji vychová. Tohle nechápu, co má místo mozku. To byli rodiče slepí, že nepoznali, že je dcera těhotná.

kdoasi ( 20. března 2012 16:03 )

...a u cikánů z Košic opět neotevřeli diskuzi

kristina1978 ( 20. března 2012 15:38 )

souhlasím!!! někdo se snaží o dítě celý život a ta blbka ho vyhodí z okna! mohla ho odnést do babyboxu a nic by se jí nestalo. Dostala malý trest, zaslouží si doživotí!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání