Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vražda Aleše Vytopila: Jeho hospody už mají nového šéfa!

Autor: Ondřej Požár - 
2. prosince 2011
05:00

Motivem vraždy brněnského místostarosty Aleše Vytopila (†36) mohly být kromě složitých osobních vztahů s milostnou zápletkou i peníze! V den zmizení politika, tedy v pátek 9. září, se totiž ztratilo i 200 tisíc korun, které Vytopil s milenkou Pavlou A. (28) jako společníci vybrali na podnikání.

Milenka Pavla neměla podle policie s vraždou nic společného. Přestože v jejím chování po vraždě jsou značné podivnosti, které kriminalisté dál prověřují. Například manželku svého milence kontaktovala už v sobotu 10. září kolem poledne. A na svém profilu na Facebooku se už ten večer svěřila: „Jestli vyhasl tvůj život, tak já umírám taky.“ Že je politik mrtvý, v tu chvíli ještě nikdo nepředpokládal.

Firma Pepe Bar v Hrotovicích na Třebíčsku provozuje dvě hospůdky: hernu Pepé bar a Hospůdku na ranči. Společnost přitom politik založil pouhé tři dny před vraždou! Sídlo měla ve Vytopilově bytě v Brně-Židenicích. „Aleš vybral 9. září ráno 200 tisíc. Pavla A. byla u toho, když peníze vybíral. A ty peníze prostě nejsou!“ řekla Blesku Vytopilova manželka Silvie (37).

Týž den odpoledne pak měl Vytopil schůzku v Mariánském údolí v Brně-Líšni s Pavliným expřítelem Filipem O. (37), který jako vedoucí odpovídal za provoz obou barů.

A Filip s bývalou manželkou Radkou O. (45), která měla podle lidí z Hrotovic dluhy z hraní na automatech, jsou z vraždy místostarosty obviněni. Oba sedí ve vazbě a hrozí jim až 18 let vězení.

Po jejich zatčení byly obě hospody několik dnů zavřené. Teď jim šéfuje Zdeněk A. Podle příjmení jde patrně o příbuzného Pavly.

majojo ( 2. prosince 2011 12:38 )

No a co? Ten nový šéf má alespoň hlavu.

miglandc ( 2. prosince 2011 09:08 )

Trochu mi nejde na rozum proč by vraždili mecenáše.Naši policiji se nedá věřit.Nebo že si žena veme muže i s milenkama.Takové případy a jejich u nás mnoho,když se opravdu nevyšetří zůstanou jen spekulace.Začas vyšumí jako případ Anička nebo Terezka.Jsou to rozdílné případy ale jedno možná společné a to že nebyl zájem spravedlivě případy vyšetřit.

marie60 ( 2. prosince 2011 07:23 )

 Jestli tenhle případ policie vyšetří, tak budou velcí borci.Já nevěřím ani té Pavle, připadne mi jak bazilišek.Kéž bych se však pletla .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání