Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Studentka Laura (†17): Porodila dítě, pak ji zavraždili

Laura se svým dítětem, krátce po pořízení tohoto snímku
Laura se svým dítětem, krátce po pořízení tohoto snímku  (Autor: Facebook)
Autor: INT, ljš - 
2. prosince 2011
19:56

Ve dvanácti letech ji sociální pracovnice vytipovali jako potenciální oběť sexuálního násilí, o pět let později ji našli mrtvou. Měsíc před tím porodila Laura Wilson dítě.

Pohledná Laura byla zavražděna po té, co "zostudila" dvě pákistánské rodiny žijící v britském Sheffieldu. Chodila sice s chlapcem jménem Ašgar, otěhotněla ale během krátké aférky s jeho ženatým kamarádem Husajnem.

Cizoložství se ale v asijské komunitě neodpouští. Po narození dítěte ale vše vyšlo najevo a Ašgar se rozhodl pomstít. "Pošlu tu kaffirskou (kaffir znamená nevěřící, pozn. red.) rovnou do pekla," napsal Ašgar Husajnovi den před Lauřinou smrtí.

Vrah se nakonec soudu ke všemu přiznal, popřel však, že by vraždu s Husajnem jakkoli plánoval. Soud ho již shledal viným, čeká se jen na vyměření trestu. O Lauřino dítě se stará její rodina.

zirafa ( 3. prosince 2011 12:30 )

dík za lekci ze zeměpisu....ale nejen v Asii...... i když máš pravdu, že Pákistán ano.... jde o to, že pod pojmem asijská komunita si drtivá většina lidí představí Číňany, Vietnamce či Japonce..... ale mě nešlo o zeměpisné určení, ale o pojmenování toho jejich příšerného náboženství.....

jilyan ( 3. prosince 2011 11:53 )

Muslimské země leží v Asii.

silvi ( 3. prosince 2011 11:14 )

Vy ste totálne jebnutí v tej redakcii?, alebo frčíte na nejakých drogách????? Občas konrolujte, čo napíšete... to čo je za popis, že dívka krátko po poŕízení snímku, a čo mala byť krátko pred ????

pompadurka ( 3. prosince 2011 10:59 )

BLESKU proc zavrazdili? Byl jen jeden vrah!

analog ( 3. prosince 2011 10:09 )

Zobrazit celou diskusi