Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Další blázen na silnici prchal v protisměru. Nezastavily ho ani kulky

Autor: oj - 
13. července 2011
08:39

20 kilometrů v protisměru! Policie honila dalšího piráta za volantem, který  se řítil po Jižní spojce v protisměru. Prorazil zátarasy a nezastavila ho ani smršť policejních kulek. Nakonec se pokusil ujet přes pole a zběsilou jízdu ukončil v rybníku. Na začátku přitom byla pouze nerozsvícená světla...

Po třetí hodině v ulici Türkova na Praze 4 si policejní hlídka všimla vozidla Toyota Landcruiser s nerozsvícenými světly. Když zapnula maják, aby řidiče pokutovala, šlápl na plyn a začal ujíždět.

Po chvíli najel na Jižní spojku do protisměru. Hlídka se přes vysílačku okamžitě domluvila s kolegy, kteří zablokovali všechny nájezdy, takže k žádné vážnější nehodě naštěstí nedošlo. "Zátarasy objížděl v plné rychlosti. Klidně i přes 30centimetrové obrubníky. Do jednoho policejního vozu narazil a značně ho poškodil. K žádným zraněním naštěstí nedošlo," řekla Blesk.cz policejní mluvčí Eva Kropáčová.

Video  Policisté honili po Praze auto v protisměru. Museli po něm i střílet  - Mediafax
Video se připravuje ...

Policie ho vyzývala, aby zastavil. Nereagoval ani na varovné výstřely, ani na střelbu do vozidla. "Nakonec se pokusil ujet přes zatravněnou plochu ale netušil, že je uprostřed zarostlý rybník, v kterém skončil," dodala Kropáčová.

Čtyřicetiletý Ukrajinec vozidlo zřejmě ukradl. Před policií prchal asi 20 kilometrů. Ze zarostlého rybníka ho museli vytáhnout až hasiči. Byl otřesený ale bez zranění.

Video  Ranní honička v ulicích Prahy  - Městské kamery Praha
Video se připravuje ...

gevi ( 14. července 2011 20:38 )

Ano ve čtyři ráno je to tak, jak zpívá Vyčítal: Slunce pálí jak ďas a za krátký čas...K tomu dalšímu. Vy víte, že ujížděl před pokutou za nerozsvícená světla? "Hovada" policajtský zbytečně honí chudáka cizince, který nic neudělal, akorát ukradl luxusní auto. Díky, že jste mi otevřel/a oči, abych ten případ nahlížel správným pohledem.

gogo ( 14. července 2011 17:13 )

Policie by měla cvičným střelbám věnovat větší pozornost....

woolloomooloo ( 14. července 2011 12:26 )

...policie mela mirit lepe !!!!!!!!!

mex_treme ( 13. července 2011 20:55 )

chytrej kluk... mužeš vyzkoušet postavit oktavu před Lanďáka... moc ti z ní nezbyde a pronásledovat už jí taky nebudeš... a koukni se na fotky to auto mělo úplně roztřílená kola... Je snadné kritizovat...

mex_treme ( 13. července 2011 20:52 )

Co třeba že to auto bylo kradené???...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání