Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Výbuch výrobny drog rozstřelil byt

Autor: rvs - 
11. července 2011
12:39

Výbuch a evakuace kvůli výrobně drog! V Budapešťské ulici v Praze 10 prožili obyvatelé jednoho z paneláků dopoledne pořádné drama. V bytě v pátém patře vybuchla kolem deváté hodiny propanbutanová láhev. Exploze probourala přední stěnu bytu a vyrvala i rámy oken. Nikdo naštěstí nebyl zraněn, z domu ale muselo být evakuováno osm lidí, včetně jednoho dítěte.

Při zásahu hasiči z poničeného bytu vyprostili dva muže, kteří ale ihned z místa utekli. Svědci uvedli, že viděli Vietnamce s hlavou motanou ručníkem, jak běží pryč od místa nehody… Policisté záhy zjistili, že v bytě se vařili drogy! Součástí výrobny byla i propanbutanová láhev, která explozi způsobila.

Muže (40), který v bytě zřejmě drogy vyráběl, už policisté zadrželi. „Přibližně dvacet minut po výbuchu přišel do nemocnice ve Vinohradech cizinec, který požadoval ošetření popálenin na hlavě, které utrpěl při výbuchu,“ uvedla pražská policejní mluvčí Eva Kropáčová.

Vietnamec teď zřejmě bude mít hodně co vysvětlovat. „Muž byl na místě zajištěn a po ošetření převezen na policejní služebnu,“ dodala mluvčí. Proč k nehodě došlo a co všechno se v podezřelém hostivařském bytě předtím dělo, by měla objasnit domovní prohlídka.

husqarnowicz ( 11. července 2011 20:14 )

Multikulti v praxi

jaso ( 11. července 2011 15:40 )

Viac o tom, ako som vnímal dnešný výbuch a následný zásah píšem o svojom blogu - pridávam aj pár fotografií: http://samuel.zubo.sk/2011/07/vyrobna-drog-vietnamci-ranny-vybuch-vo.html

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání