Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Sociálka zavinila znásilnění postiženého chlapce!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: evak, mivrk - 
16. června 2011
19:57

Naprostá ignorace od sociálních pracovníků zavinila, že psychicky narušený chlapec (13) znásilnil postižené dítě (11). Na společensky neadaptovatelné dítě několikrát upozorňoval i dětský psychiatr, nikdo ale nereagoval a mladý násilník měl k zločinu volné ruce.

V úterý byla zveřejněna soudní zpráva, ve které se prokázalo, že bylo možné útoku, jenž se stal v britském Sunderlandu, předejít. Úředníci a sunderlanští sociální pracovníci se zmohli jen na pár slov: "Poučení z tohoto případu je významné." To už ale zněužitému postiženému chlapci hrůzný zážitek z paměti nevymaže.

Trestný čin, se stal před dvěma lety, kdy teprve jedenáctiletý útočník, jehož jméno nesmí být ze zákona zveřejněno, nalákal malého postiženého chlapce do svého pokoje pod záminkou, že si budou hrát s Pokémony. Jen co se zavřely dveře, útočník vykonal patnáct vteřin trvající hrůzný zločin. Pláče oběti nedbal.

Za tento čin mladý násilník dostal trest čtyři a půl roku v nápravném zařízení. Nebude ovšem jediný, kdo za znásilnění malého chlapce bude pykat. Blesky budou létat i nad hlavami sociálních pracovníků, jelikož nedbali varování, přestože věděli, že chlapec má násilnické sklony.

Podle odborníků kvůli nešťastnému dětství. Dlouho přihlížel domácímu násilí, otce mu ve čtyřech letech zastřelili a s matkou neměl dobré vztahy. Navíc si i učitelky stěžovaly, že má často nevhodné poznámky se sexuálním podtextem. Poté co byl chlapec odsouzen, přihlásily se další tři děti s tím, že jím byly napadeny.

lucisi ( 6. srpna 2011 11:01 )

psychicky narušený chlapec (13) znásilnil postižené dítě (11).....teprve jedenáctiletý útočník, jehož jméno nesmí být ze zákona zveřejněno, nalákal malého postiženého chlapce do svého pokoje... kde nedělají pravopisné či gramatické chyby, tam si neodpustí faktické.. ostuda plátek

djaba ( 18. června 2011 21:27 )

Kurňa - 15 vteřin - a dostaneš báň natvrdo.

bokaka ( 17. června 2011 09:47 )

tady je jasny dukaz toho ze s tema soc. pracovnikama nejsne v prd..y jen my, takove veci se dely, deji a budou dit...

crakazasecrak ( 17. června 2011 06:03 )

crakazasecrak ( 17. června 2011 06:03 )

PROTOŽE V ČR ,TO NENÍ O NIC LEPŠÍ..NEBO SE TI TO ZDÁ MÁLO ,CO SE V ČR DĚJE???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání