Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Nasypal dívce drogy do pití a chtěl ji znásilnit!

Policie sestavila identikit podezřelého muže
Policie sestavila identikit podezřelého muže  (Autor: Policie ČR)
Autor: rvs - 
21. dubna 2011
17:31

Policie pátrá po muži, který v baru drogami omámil dívku (23) a pokusil se ji znásilnit. Dívka 7. dubna popíjela v baru ve Slezské ulici. Po posledním drinku se jí začala motat hlava a udělalo se jí nevolno. Kamarádka vzápětí přistihla neznámého muže, jak ji vleče pryč a přitom ji osahává a svléká. Zachránila ji v poslední chvíli!

Třiadvacetiletá dívka nejdříve pila v baru s kamarádkou. Když se po chvíli tancování vrátily a dopily drink, udělalo se jí silně nevolno a začala se jí motat hlava. Zavolala proto taxíka, aby je obě odvezl domů.

"Když dívka vyváděla omámenou  kamarádku před vchod, uvědomila si, že nemá svetr. Nechala ji proto sedět před barem a vrátila se zpět. Po necelých dvou minutách nalezla za rohem provozovny muže, jak táhne pryč omámenou kamarádku, kterou osahává a svléká ji i sebe," uvedla policejní mluvčí Eva Kropáčová.

Pronásledoval je v taxíku

Dívku nakonec její o rok starší přítelkyně ubránila. Nasedly spolu do taxíku a nechaly se odvézt do Roztyl v Praze 4. Tam ale řidič zjistil, že je pronásleduje další vůz taxi. "Z něj okamžitě vyběhl opět ten samý muž, co dívku obtěžoval. Nasedl k omámené dívce do vozidla a chtěl, aby řidič z místa rychle ujel bez její kamarádky. Taxikář obě dívky ubránil a muž nakonec z místa utekl," popsala policejní mluvčí.

Rozbory krve později prokázaly, že dívka měla v krvi několik látek, jakými jsou benzodiazepin a opiáty. Během incidentu u baru muž dívce navíc odcizil kabelku s penězi, mobilním telefonem a osobními věcmi. Za krádež a pokus o znásilnění hrozí pachateli až pět let vězení.

Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání. Podezřelý muž je starý asi 25 let, vysoký asi 180 cm, má světlou pleť a krátké vlasy. Informace volejte na linku 158.

egal ( 23. dubna 2011 08:41 )

jasný, romáci cpou svý děti prasákům z dédéer a hlavně, že dostanou za to modráky, v počtu obyvatel bílé pleti proti českým indům je to mizivé procento ve srovnání kriminality, tak tu nemel, jukni např.na policejní pátračku, z deseti ksichtů je tam sedm "tvých"

egal ( 22. dubna 2011 08:35 )

nevím, jak jiní, ale pích at holku v bezvědomí by mě fakt ani nenapadlo, možná tu druhou odmít, tak z toho udělala slasher

mandat ( 21. dubna 2011 23:33 )

Bohuzel,tohle se stava po cele Evrope.Dal bych toho grazla vykastrovat.

sluppi ( 21. dubna 2011 21:33 )

Taky se Ti to nelíbí, viď? Když někdo háže kvůli jednomu idiotovi všechny do jednoho pytle...to já jen jestli se to někoho dotkne tak, jak se to dotýká i mě. Dotýká se mě to moc...proto takový příspěvek...jenže rozdíl je ten, že já to tak ani ve skutečnosti nemyslím...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání