Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Luboš H. (†19): Smrt v autě si naplánoval přesně na rok!

Autor: INT, mivr, Kšim, jos - 
13. června 2011
12:05

Přesně před rokem si napsal parte s datem úmrtí 12. června 2010. Přesně o rok později devatenáctiletý Luboš H. skutečně zemřel při autonehodě u Hluboké nad Vltavou. Při nehodě navíc zemřeli dva policisté a muž, kterého převáželi. Nechce se věřit tomu, že by šlo jen o pouhou náhodu. Luboš navíc na své fiktivní parte před rokem napsal: Láska neumírá, nuda ano.

Osmnáctiletý student si před rokem na Facebooku vyvěsil vlastní parte. Uvedl v něm, že zemřel 12. června roku 2010 při dopravní nehodě. O rok později (přesně 12. června 2011) se hrozba vyplnila. Luboš H. zemřel při nedělní tragické srážce dvou aut u Hluboké nad Vltavou.

"Z výslechů příbuzných, rodiny i jeho přítelkyně nic nenasvědčuje tomu, že by si tento mladík chtěl sáhnout na život. Měl naplánováno, co bude dělat druhý den. Plánoval prázdniny. Pravděpodobně jde o krutou hru náhody," uvedla policejní mluvčí Lenka Holická s tím, že podle vyšetřovatelů nejde o sebevraždu.

V červnu 2010 se rozešel s dívkou

Jisté je, že Luboš neměl dobré vzpomínky na měsíc červen. V roce 2010 se právě v červnu rozešel se svou dívkou. "Dalších 24 hodin bez spánku a to jen kvůli jedné věci, která mi nedá spát. Proč se to muselo stát, proč jsem váhal, proč jsem se jen nezeptal. Bylo mi s tebou dobře, jsem za to rád a na ty chvíle strávené s tebou nikdy nezapomenu," napsal před rokem na svůj internetový profil.

Co mu vzkazují kamarádi?

"Luboši, co jsi to zase udělal. Ať se ti nahoře líbí, budeš nám moc chybět," napsal kamarád Pavel.

"Luboši, byl si můj nejlepší kluk, kterýho sem kdy měla, přešla jsem i to, co se mezi námi v zimě stalo, ale tohle bohužel neskousnu nikdy. Mám tě strašně ráda a budu na tebe myslet jen v tom dobrém," napsala expřítelkyně Kristýna.

Čelní srážka

Nehoda se stala v neděli ve čtyři hodiny ráno. Mladík jel sám sportovním vozem Opel Calibra, vyjel do protisměru a čelně se střetl s policejní octavií. Opel po srážce začal hořet. V policejním voze byli dva policisté a muž, kterého vezli na protialkoholní záchytku. Další auto se na poslední chvíli dokázalo srážce vyhnout. Policie případ dále vyšetřuje.

Policie vyhlásila sbírku na kolegy

Z řad policistů zemřeli u Hluboké nad Vltavou Radek Votruba a Jaroslav Dědourek, policisté z Obvodního oddělení PČR Milevsko. Jeden z nich po sobě zanechal dvě malé děti. Kolegové na jejich rodiny vyhlásili finanční sbírku.

letajici_svec2 ( 15. června 2011 21:37 )

jezdit nad ranem s chlastem jako blazen..nesvedci moc v prospech jeho rozumne mysli. Co v zivote dokazal? Krome toho ze umel oblbnout nanynky a delat ze sebe borce? Kazdy si udela usudek sam

vendy128 ( 15. června 2011 14:04 )

odsoudit cloveka ktereho neznate je snadne,nikdo z nas nevi jak to bylo,v kazdem bulvaru se hleda jen vse proti, zname to z vlastni zkusenosti,pripad neni uzavreny ale vy hned mate zavery a ze je Lubosovo tata policajt?je to skvelej chlap a hlavne spravedlivej,na to se Lubos urcite nespolehal

kdoasi ( 15. června 2011 10:45 )

Jak můžeš tohle tvrdit ty? Viděla jsi snad do jeho hlavy, co se mu tam hnulo? Za nikoho, ani sama za sebe, nemůžeš dát ruku do ohně...nikdy nevíš. Není divný už to, že se to stalo přesně na den rok poté, kdy zveřejnil své vlastní parte? A vůbec...koho z nás by podobná kravina napadla? Mně tedy rozhodně ne. Musel si s tou myšlenkou pohrávat....a někdy už je jen krůček k činu. Stačí nějaký spouštěcí mechanizmus... třeba alkohol nebo droga...

hanullinka ( 15. června 2011 08:54 )

Luboš byl velice veselý a nikdy v životě by se sám dobrovolně nezabil já nechápu jak můžete tvrdit, že to byla sebevražda, pokut o tom nic nevíte....

mim33 ( 14. června 2011 22:56 )

A myslíš, že příbuzným těch, co ten tvů zázrak úmyslně sejmul, jejich smích chybět nebude?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání