Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nehoda u Hluboké: Oběti i pachatele pohřbili v jeden den!

Autor: Vlaďka Hradská, evakk - 
18. června 2011
08:57

Hrůzná nehoda u Hluboké, při které zemřeli v jednom autě dva policisté a civilista a v druhém viník tragédie, se včera definitivně uzavřela. Osud si s hlavními aktéry podivné tragédie zahrál i po smrti. Dvě z obětí a pachatel měli pohřeb ve stejný den!

Takový pohřeb milevský kostel svatého Jiljí nepamatuje. Strážníci museli u hřbitova regulovat dopravu, aby přes sto aut mělo kde zaparkovat. S oblíbeným policistou Jaroslavem D. (†30) se kromě zdrcené rodiny přišlo rozloučit obrovské množství lidí. Většina se do kostela nevešla. „Znali ho lidé i v okolních obcích. Nikdo proti němu nemohl říct křivé slovo,“ řekl muž, který s ním hrál fotbal.

Oblíbený byl i druhý policista Radek V. (†33). Nešťastná rodina, přátelé i kolegové se s ním rozloučili včera odpoledne na hřbitově v Chyškách.

Policistům se stala osudnou poslední společná služba. Když převáželi na záchytku opilého muže (†28), smetl je z rovné a široké silnice rychle jedoucí řidič. Vůz řídil Luboš H. (†18), který v autě uhořel. S ním se jeho rodina a desítky mladých lidí rozloučily v kapli na hřbitově svaté Otýlie v Českých Budějovicích. Příčiny tragédie se zřejmě už nepodaří objasnit.

gogo ( 19. června 2011 17:37 )

Co je to "nabouráte" ? Ťukec nebo zabití ? Moje lehkovážná jízda ? Jiného lehkovážná jízda ? Popřípadě pod vlivem alkoholu ? Je "nabourat" a je zabít čtyři lidi .... Včetně sebe.

gogo ( 19. června 2011 17:35 )

Umřít si nezasloužil ? Nikdo ho přece nezabíjel ! On neměl jezdit jako prase a byl by žil. A tři nevinní lidé které zabil by žili také... Je nutné rozlišovat mezi "chybou" a arogantní jízdou...

gogo ( 19. června 2011 17:24 )

Malý dotaz : Píšete z Česka nebo jste emigrant žijící dlouhodobě u protinožců ? Nebo jste jeden z těch "hrdinů" silnic ?

gogo ( 19. června 2011 17:22 )

Bojim, bojim.... Ten kdo zavinil smrt tří lidí si zaslouží označení podstatně horší. To jsem byl ještě velmi, velmi slušný... V životě jsme několik takových spratků na silnici také potkal a tak vím velmi dobře o čem mluvím... A jinak těmi klíči jsem zvonil také. Ale zvonili jsme na Letné...

Shelby16 ( 18. června 2011 22:40 )

zprávu přineslo několik zpravodajských serverů. Ten magor přesně před rokem, před svou smrtí si nechal vytisknout vlastní parte ! A teď to dokonal přesně do roka a do dne... Chápala bych kdyby v pravotočivé zatáčce rychlou jízdou vlétl do protisměru, ale na široké rovné a suché silnici ?? Leda náhlý infarkt by ho omlouval. Pokud to udělal schválně, což je pravděpodobné, tak je to neskutečný svinstvo, aby jeho psychické problémy a deprese odnesli nevinní lidé !!

Zobrazit celou diskusi