Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Mirka (22) se po střetu s nissany probrala, co ví?

Autor: jos, Kšim - 
30. května 2011
09:24

Dvaadvacetiletá Mirka, která přežila nehodu u Slaného, za niž podle svědků nesou zodpovědnost řidiči sportovních nissanů, se ve střešovické nemocnici probrala z bezvědomí. Co si pamatuje? Dokáže určit hlavního viníka tragické havárie, při které zemřel její přítel Dan (†26)?

Do nehody u Slaného, která následovala po skončení tuningového srazu, jsou zapleteni podnikatel Igor B. a politik Tomáš Vavřinec. Ten zatím je v roli svědka, což ale svědectví Mirky může změnit.

Mirka, která utrpěla zranění pánve a plic, působí otupěle, je pod prášky a na nehodu se zatím nedokázala upamatovat. To se ale může změnit. Vzpomínky na tragickou událost by v ní měla vyvolat spolupráce s psychologem. Vzpomene si pak i na poslední sekundy před tragickou nehodou?

"Záleží na míře zranění hlavy. Může si ale pamatovat kompletně vše až do okamžiku, kdy upadla do bezvědomí,“ řekla deníku Aha! lékařka Jana Cibulková.

Důležité je, aby se nyní Mirka dokázala vyrovnat s tím, že přišla o milovaného Dana. Rodina jí už oznámila, že při nehodě zemřel. "Možná, že svým manévrem Mirce zachránil život," nechal se minulý týden slyšet otec zesnulého Dana.

Co se stalo u Slaného?

Po srazu tuningových vozů se podnikatel Igor B. (31) a politik Tomáš Vavřinec (49) vraceli po silnici R7 do Prahy. Podle svědků se v rychlosti kolem 160 km/h nebezpečně předjížděli. Jejich honička měla za následek, že protijedoucí renault skončil na mezi. Řidič zemřel krátce po převozu do nemocnice. Vavřinec tvrdí, že za nehodu nemůže, Igor B. naopak obviňuje pražského zastupitele.

Policie Mirku vyslechne

"Ozvalo se nám několik desítek svědků, postupně je vyslýcháme. Dopravní experti nyní analyzují, co se stalo. To může trvat několik týdnů. Zraněnou spolujezkyni vyslechneme. Je možné, že po dohodě s lékařem přímo v nemocnici," sdělila mluvčí kladenské policie Michaela Nováková.

POLICIE A BLESK.CZ HLEDÁ SVĚDKY, KTEŘÍ NEHODU VIDĚLI, OZVĚTE SE NA TIP@BLESK.CZ

mr.remy ( 30. května 2011 16:34 )

No, ve spoustě věcí s tebou dokážu souhlasit. Akorát bych ale podotknul, že v případě, že je objekt té msty prokazatelně vinen (chlubí se veřejně, jak se zákonem vyprc...al, atd.) Před tím bych to nechal na Policii

cid2000 ( 30. května 2011 16:18 )

Bohužel to je kruté co se stalo, ale s velkou pravděpodobností jim to oběma frajerům projde!!!U soudu to bude pro poškozené velice složitý a náročný boj.Dokazovat bude muset poškozená strana a bude ji to stát peníze,čas a nervy.Tito p.r.a.s.a.t.a. budou nadále jezdit po moto mejdanech, frajeřit, m.r.d.a.d.a.t. děvky a užívat si sluníčka a bouráku a obdivu holek a ohrožovat slušné občany.Hnusný, ale realita současné společnosti.Jediná šance pro poškozené pokud to skončí ve prospěch gaunerů a vrahů použít balkánský způsob krevní msty oko za oko a počkat si na ně v Praze večer po mejdanu nebo návštěvě divadla. moto párty nebo kina a dohodnout se na mimo soudním odškodněním klidně i o půlnoci atd.Někdo z rodiny to vyjednávání na sebe bude muset vzít aby neušel dotyčný vrah spravedlnosti.Pokud Vám někdo zavraždí dítě tak to je pro něj otřesná událost na, kterou jistě nadosmrti nezapomene a ještě při té představě, že pachatel-vrah ušel pohodlně spravedlnosti a koupe se klíďo v pohodě v bazénu s ***ma a užívá si beztrerstně života je drásající !!!!Lépe se je trápit s vědomín, že jsem alespoň pomstil smrt svého dítěte a spravedlnost se naplnila!!!!Nebo ne?

arcaben ( 30. května 2011 15:32 )

Z čeho tak usuzuješ??...že dva namachrovaní frajírci,s malýma pindíkama,se honili v Nissanech po veřejné komunikaci???

anelam ( 30. května 2011 14:03 )

Je pravda,když neřídím že spíš koukám po okolí a užívám si toho že nemusím být ve střehu takže mně to taky napadlo....ale když jedu s někým ,kde si nejsem jistá ,tak brzdím i očima.

carr ( 30. května 2011 13:56 )

..,který miluje rychlou jízdu". A v které zemi asi pan zastupitel jezdí rychle? Jestli u nás, tak je to nějaké ne moc košer. Ve slušné zemi takové hovada jsou na okraji společnosti, u nás jsou i zastupitelé. No, není se čemu divit, není sám.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání