Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Honza (†22): Nezabil se kvůli kanibalovi, pláče babička

Autor: Jitka Žigová, apk - 
25. května 2011
18:11

Psal si se slovenským zabijákem a po jeho smrti siu český mladík sáhl na život. Jako až o příliš hodném vzorném a uzavřeném mladíkovi hovoří sousedé zesnulého vysokoškoláka. Honza (†22) žil odmala ve vile na okraji pardubického sídliště Dukla s rodiči inženýry, mladším bratrem středoškolákem a prarodiči ze strany své matky spořádaným životem. Nikdy si nevšimli, že by u nich nebylo něco v pořádku. Nechtějí proto uvěřit verzi, že si mladík dobrovolně sáhl na život.

„Mezi sousedy se hovoří o tom, že to Honzovi někdo udělal, a nebo si jedině musel vzít nějaké drogy. Jinak si to neumíme vysvětlit,“ řekla žena ze sousedství.

Chtěl být archeolog

„Byla to moc milá rodina.Rodiče se o kluky dobře starali. Pořád byli spolu. Toho staršího jsem ani nikdy neviděla běhat venku a blbnout s klukama. Máma s ním jezdila i na fotbal i v době, kdy už byl pomalu dospělý,“ řekla žena, která byla první z lidí v ulici, která se o tragédii dozvěděla. Vybrečet se k ní přišla Honzova babička. I přesto, že sde z rodiny drží nejlépe, je na ní na první pohled poznat, jak moc ji smrt vnuka zasáhla.

„Budu na něj vzpomínat jako na milovaného hodného vnuka. Vyprovázela jsem ho, když odcházel z domu a nikdy jsem na něm nepozorovala nic zvláštního. Tvářil se spokojeně. Chtěl se stát archeologem,“ řekla důchodkyně. O tragédii se ale nechtěla bavit. „Vše co jsme mohli, jsme už řekli policii. Nechápeme to,“ uzavřela babička.

boball ( 26. května 2011 12:00 )

Není nic jednoduššího,než odejít do podnájmu.

jahodove_ticho ( 25. května 2011 20:36 )

v dospělosti s rodičema, rozmazlenym bráchou a ještě babičkou furt za zadkem, to bych si to hodil taky

zaviracispendlik ( 25. května 2011 20:20 )

tam to znám!!! akorát jsem tam neviděla kanibala Chudák kluk, jak musel psychicky trpět, že tohle chtěl podstoupit

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání