Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Fridexové travičce 25 let za otrávení Terezky (5)

Autor: ČTK, ap - 
11. května 2011
14:31

Za pokus o vraždu pětileté dcery si krkavčí matka Veronika S. (27) odsedí definitivně 25 let. Rozsudek Krajského soudu ve středu potvrdil i Vrchní soud v Praze, ke kterému se žena odvolala. Pětileté Terezcei dala vypít nemrznoucí kapalinu pro motory.

Tu žena z Nejdku na Karlovarsku loni v srpnu koupila, a pak ji dala bezbranému dítěti vypít. Děvče utrpělo těžkou otravu, kterou přežilo jen díky péči lékařů. Rozsudek je pravomocný.

Veronika S. (27) se už loni v září pokusila ve vazební cele věznice v Plzni na Borech spáchat sebevraždu. Podřezala si žíly skleněným střepem z rozbité okenní tabulky. Vězeňská služba ji našla v cele celou zakrvácenou. Hned jí dala první pomoc a zachránila ji. U travičky v cele tehdy také našli dopis na rozloučenou.

divenka ( 13. května 2011 14:32 )

ano, za pokus o zabití vlastního dítěte by měl být trest vždy vlemi přísný, ale jak píšeš, je to nepoměr mezi Čermákovou a touto fridexovou.... navíc Čermáková dceru zabila, takhle jíz působila zdravotní újmu (možná i s násldeky do konce života, ale žije) prostě si myslím, že Čermáková dostala málo

crakazasecrak ( 12. května 2011 11:38 )

TREST SMRTI,TREST SMRTI!!TREST SMRTI,TREST SMRTI!!TREST SMRTI,TREST SMRTI!!TREST SMRTI,TREST SMRTI!!TREST SMRTI,TREST SMRTI!!TREST SMRTI,TREST SMRTI!!TRESTTREST SMRTI,TREST SMRTI!!TREST SMRTI,TREST SMRTI!!TREST SMRTI,TREST SMRTI!! SMRTI,TREST SMRTI!!

anasyi ( 12. května 2011 00:27 )

hugu,neboj,ja te honit na horu a dolu po schodech nebudu.

anasyi ( 12. května 2011 00:24 )

opr:jednala pry z afektu

anasyi ( 12. května 2011 00:23 )

zirafa,cetla jsem jeste jeden clanek,jak jedna dotycna strepem ohrozovala,podarilo se ji chytnout malyho kluka,kteryho zachranilo,ze mel na sobe zimni bundu zapnutou az ke krku.Jedla pry z afektu,ze prisla o praci,nemela penize atd.Na tento cin se pripravovala,nebot si i obet vyhlizela.Za tohle dostala ustavni peci,soud prihledl ke skutecnostem,ze byla v tizive situaci,ze jednala v afektu.Fridexova,byla defakto tez v tizive situaci,jednala v nejakym afektu,dle zjisteni se na to i pripravovala,dostala 25 let na tvrdo.Takze,pokud by se ty s tim strepem podarilo kluka podriznout,coz i ona rekla,ze se o to snazila,tak by zrejme dostala nejakych 6 let?Takze tady je videt nepomer trestu.Zrejme je to i v tom,ze kdo jakyho ma obhajce.Jinak,muj nazor znas...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání